Ryan Reynolds og Blake Lively:

Deler første bilde som trebarnsforeldre

Skuespillerparet Ryan Reynolds og Blake Lively deler det første bildet av sitt ferske familiemedlem.

TREBARNSFORLDRE: Det skal ha vært i sommer at skuespillerparet Blake Lively og Ryan Reynolds ble foreldre for tredje gang. Nå deler sistnevnte det første bildet med det nye familietilskuddet. Foto: NTB Scanpix
TREBARNSFORLDRE: Det skal ha vært i sommer at skuespillerparet Blake Lively og Ryan Reynolds ble foreldre for tredje gang. Nå deler sistnevnte det første bildet med det nye familietilskuddet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av oktober ble det kjent at skuespillerparet Blake Lively (32) og Ryan Reynolds (42) hadde fått sitt tredje barn.

Selv om paret da aldri bekreftet familieforøkelsen selv, skrev blant annet People at barnet hadde kommet til verden i sommer.

Nå deler Reynolds det første bildet av paret med sitt tredje barn på Twitter. Der gir han også en pekepinn på barnets kjønn.

Bilde fra Canada

Det var i mai at den hyggelige nyheten om Livelys tredje graviditet kom.

Kunngjøringen sto paret for selv, og det foran et fullsatt pressekorps og fotografer på den røde løperen i forbindelse med premieren på «Pokémon: Detective Picachu». Der var Lively ikledd en tettsittende, gul kjole som tydelig viste frem den voksende babymagen.

Hva slags kjønn det siste tilskuddet til familien har, har imidlertid så langt ikke vært kjent.

Bildet som Reynolds nå deler, er av seg selv, kona og deres yngste barn i skogen i provinsen British Columbia i Canada. Den kanadiske skuespilleren oppfordrer i innlegget følgerene til å stemme på en kandidat som tar klimaet på alvor i det kommende valget, ettersom han «ønsker at døtrene hans skal få oppleve den samme, naturlige lekeplassen som han har vokst opp med».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer