Ryan Reynolds og Blake Lively:

Deler første bilde som trebarnsforeldre

Skuespillerparet Ryan Reynolds og Blake Lively deler det første bildet av sitt ferske familiemedlem.

TREBARNSFORLDRE: Det skal ha vært i sommer at skuespillerparet Blake Lively og Ryan Reynolds ble foreldre for tredje gang. Nå deler sistnevnte det første bildet med det nye familietilskuddet. Foto: NTB Scanpix
TREBARNSFORLDRE: Det skal ha vært i sommer at skuespillerparet Blake Lively og Ryan Reynolds ble foreldre for tredje gang. Nå deler sistnevnte det første bildet med det nye familietilskuddet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av oktober ble det kjent at skuespillerparet Blake Lively (32) og Ryan Reynolds (42) hadde fått sitt tredje barn.

Selv om paret da aldri bekreftet familieforøkelsen selv, skrev blant annet People at barnet hadde kommet til verden i sommer.

Nå deler Reynolds det første bildet av paret med sitt tredje barn på Twitter. Der gir han også en pekepinn på barnets kjønn.

Bilde fra Canada

Det var i mai at den hyggelige nyheten om Livelys tredje graviditet kom.

Kunngjøringen sto paret for selv, og det foran et fullsatt pressekorps og fotografer på den røde løperen i forbindelse med premieren på «Pokémon: Detective Picachu». Der var Lively ikledd en tettsittende, gul kjole som tydelig viste frem den voksende babymagen.

PÅ RØD LØPER: Blake Lively og ektemannen avslørte graviditeten på rød løper i mai i år. Foto: NTB Scanpix
PÅ RØD LØPER: Blake Lively og ektemannen avslørte graviditeten på rød løper i mai i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hva slags kjønn det siste tilskuddet til familien har, har imidlertid så langt ikke vært kjent.

Bildet som Reynolds nå deler, er av seg selv, kona og deres yngste barn i skogen i provinsen British Columbia i Canada. Den kanadiske skuespilleren oppfordrer i innlegget følgerene til å stemme på en kandidat som tar klimaet på alvor i det kommende valget, ettersom han «ønsker at døtrene hans skal få oppleve den samme, naturlige lekeplassen som han har vokst opp med».

Det er altså på denne måten det kan se ut til at paret har fått nok en jente. Fra før av har nemlig paret døtrene James (4) og Inez (2).

Skuespillerparet, som tidligere har vist frem sine to eldste barn for offentligheten, har denne gangen valgt å dekke til ansiktet på sitt nyeste familiemedlem.

UGJENKJENNLIG: Superstjernen Blake Lively sjokkerer med helt ny look i ny film. Vis mer

Hektisk tilværelse

Selv om paret er opptatt av å beskytte barna fra offentligheten, er de ikke fremmed for å åpne opp om småbarnstilværelsen og familielivet.

Til OK Magazine uttalte Reynolds at familielivet er det beste som kunne skjedd ham, og at han gjerne ville ha flere barn med «Gossip Girl»-stjernen i fremtiden.

- Lykken er å få ni døtre, uttalte han til magasinet den gang.

SMÅBARNSFAR: Ryan Reynolds innrømmer at det ikke alltid går smertefritt for seg når han er ute og flyr med døtrene Inez og James. Her avbildet i New York i fjor sommer. Foto: NTB scanpix
SMÅBARNSFAR: Ryan Reynolds innrømmer at det ikke alltid går smertefritt for seg når han er ute og flyr med døtrene Inez og James. Her avbildet i New York i fjor sommer. Foto: NTB scanpix Vis mer

Selv om de nå er godt på vei mot Reynolds mål, gjenstår det å se hvor mange barn det blir på paret. For selv om skuespillerparet er lykkelige foreldre, legger de slett ikke skjul på at småbarnstilværelsen også kan være utfordrende til tider.

Paret har fra før av en svært hektisk hverdag som Hollywood-skuespillere med mye reising. De tar alltid barna med på reisefot, men det å reise med to småbarn - særlig på fly - er ikke alltid like enkelt.

Det har Reynolds fått erfare. I et intervju med People har 42-åringen tidligere beskrevet flyreiser med to små barn som en ubehagelig opplevelse.

Vis mer

- Vanligvis når jeg er på et fly med barna mine, går jeg opp til de ansatte og spør om jeg kan forlate flyet, fortalte Reynolds spøkefullt, og la til:

- I 99 prosent av tilfellene blir jeg fortalt at jeg må bli sittende, så da må jeg bare lene meg tilbake og lengte etter å dø.

LES OGSÅ: Viser stolt frem sin vaskebrett-mage

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer