Elena Belle:

Deler ektemannens dødsårsak

Realityprofilens ektemann, Michael Theanne, ble bare 45 år gammel.

ENKE: Elena Belle mistet ektemannen brått i slutten av februar. Nå er dødsårsaken klar. Foto: Skjermdump fra Instagram / Elena Belle
ENKE: Elena Belle mistet ektemannen brått i slutten av februar. Nå er dødsårsaken klar. Foto: Skjermdump fra Instagram / Elena Belle Vis mer
Publisert

I begynnelsen av mars delte Elena Belle (35), kjent fra «Svenske Hollywoodfruer», den triste nyheten om at ektemannen hadde gått bort.

Michael Theanne kollapset nær parets hjem i Los Angeles etter å ha gått en tur med hundene i nabolaget. Han ble bare 45 år gammel, og etterlot seg kona og dattera Luna (2).

Nå forteller Belle åpenhjertig om ektemannens plutselige dødsfall i et intervju med Expressen. Der røper hun også hva dødsårsaken hans var.

Hjerteinfarkt

Obduksjonsrapporten viser at Theanne døde av et hjerteinfarkt, og at han hadde underliggende hjerte- og karsykdommer som ingen visste om. Disse førte til altså til infarktet.

- Blodkarene var blokkert, og han døde innen noen sekunder, sier Belle.

Overfor avisa forteller hun at dagen ektemannen døde, 29. februar, startet som «en helt vanlig lørdag».

- Det var helg. Vi skulle ha en familiedag, og ta med Luna til Santa Monica. Mens jeg ga Luna frokost og kledde på henne, skulle han gå en kort tur med hundene. Men han kom aldri tilbake, sier 35-åringen til avisa.

SVENSKE HOLLYWOODFRUER: En hyggelig middag mellom de svenske hollywoodfruene blir alt annet enn hyggelig når de fire kvinnene braker sammen. Video: TV3 Vis mer

Det ringte på døra, og Belle trodde ektemannen var hjemme igjen. Men det var ikke Theanne som sto på andre siden av døra. Det var naboer, som fortalte at ektemannen hadde falt. Først trodde hun han var skadet, men realiteten var langt mer tragisk.

Halvveis på vei ut for å sjekke hvordan det gikk med Theanne, ble hun stoppet og fortalt at hun ikke kunne komme nærmere. Da fikk hun beskjeden om at han var død.

- Jeg gikk i sjokk, og fikk kraftig panikk, forteller Belle om øyeblikket da hun fikk dødsbudskapet, og legger til at hun kun klarte å ta seg sammen på grunn av datteren, som krevde oppmerksomheten hennes.

Belle takker vennene sine, som var på plass etter bare 20 minutter. Kort tid seinere var også familien på plass, etter å ha kastet seg på flyet fra Sverige til USA. Siden har familien blitt værende hos dem i Los Angeles.

Avskjedsfest

Etter at ektemannen gikk bort, har Elena Belle delt flere innlegg i sosiale medier med bilder og gode minner.

Et par uker etter dødsfallet hedret hun Theanne ved å arrangere en stor fest i hans ære. Belle inviterte flere av parets nære venner til hjemmet sitt, og framfor å fokusere på sorgen, feiret de 45-åringen for den han var.

Det gjorde de blant annet ved å skåle i champagne, i tillegg til at flere av gjestene tatoverte Theannes initialer.

Belle selv tatoverte «MT11», samt datteras navn, Luna.

- I dag feira vi en fantastisk sjel. Alle hans venner og familie var der, var blant det Belle skrev på Instagrams historiefunksjon, før hun delte en rekke bilder fra kveldens festligheter.

Blant gjestene var DJ Steve Aoki (42), som Theanne var manager for.

Belle og Theanne møttes på Ibiza i 2015, og giftet seg på stillehavsøya Bora Bora året etter. Dattera Luna kom til verden ett år etter bryllupet.

«Svenske Hollywoodfruer»-stjernen hadde svenskekongen som kavaler. Vis mer

LES OGSÅ: Forlot kone og barn etter corona-isolasjon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer