Elena Belle:

Deler ektemannens dødsårsak

Realityprofilens ektemann, Michael Theanne, ble bare 45 år gammel.

ENKE: Elena Belle mistet ektemannen brått i slutten av februar. Nå er dødsårsaken klar. Foto: Skjermdump fra Instagram / Elena Belle
ENKE: Elena Belle mistet ektemannen brått i slutten av februar. Nå er dødsårsaken klar. Foto: Skjermdump fra Instagram / Elena Belle Vis mer
Publisert

I begynnelsen av mars delte Elena Belle (35), kjent fra «Svenske Hollywoodfruer», den triste nyheten om at ektemannen hadde gått bort.

Michael Theanne kollapset nær parets hjem i Los Angeles etter å ha gått en tur med hundene i nabolaget. Han ble bare 45 år gammel, og etterlot seg kona og dattera Luna (2).

Nå forteller Belle åpenhjertig om ektemannens plutselige dødsfall i et intervju med Expressen. Der røper hun også hva dødsårsaken hans var.

Hjerteinfarkt

Obduksjonsrapporten viser at Theanne døde av et hjerteinfarkt, og at han hadde underliggende hjerte- og karsykdommer som ingen visste om. Disse førte til altså til infarktet.

- Blodkarene var blokkert, og han døde innen noen sekunder, sier Belle.

Overfor avisa forteller hun at dagen ektemannen døde, 29. februar, startet som «en helt vanlig lørdag».

- Det var helg. Vi skulle ha en familiedag, og ta med Luna til Santa Monica. Mens jeg ga Luna frokost og kledde på henne, skulle han gå en kort tur med hundene. Men han kom aldri tilbake, sier 35-åringen til avisa.

Det ringte på døra, og Belle trodde ektemannen var hjemme igjen. Men det var ikke Theanne som sto på andre siden av døra. Det var naboer, som fortalte at ektemannen hadde falt. Først trodde hun han var skadet, men realiteten var langt mer tragisk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.