Kylie Jenner:

Deler detaljer rundt fødselen

Det skal ha gått raskt for seg da Kylies datter Stormi kom til verden.

FØDSELSDETALJER: Kylie Jenner holdt hele graviditeten med datteren Stormi skjult. Nå røper hun detaljer rundt fødselen. Foto: NTB Scanpix
FØDSELSDETALJER: Kylie Jenner holdt hele graviditeten med datteren Stormi skjult. Nå røper hun detaljer rundt fødselen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er to år siden Kylie Jenner (22) fikk datteren som Stormi Webster i all hemmelighet.

Til tross for at det florerte med gravidrykter under svangerskapet, bekreftet aldri Kylie graviditeten, og heller ikke sultne paparazzifotografer fikk et glimt av gravidmagen.

- Min vakre og friske jente kom til verden 1. februar og jeg kunne ikke vente med å dele denne nyheten, skrev hun på Instagram den gang.

View this post on Instagram

♥️

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Hun benyttet også anledningen til å beklage overfor fansen at hun holdt dem i mørket gjennom spekulasjonene, men forklarte at hun trengte den private stunden til å forberede seg på sitt nye liv.

Delte detaljer

Også i etterkant har Kylie holdt detaljer rundt fødselen nok så privat. Med unntak av en episode i familiens realityserie «Keeping Up With The Kardashians», har ordene vært knappe.

UTKLEDD: Kylie Jenner har kledd opp datteren Stormi (1) i et ganske spesielt kostyme til Halloween. Video: Rød Løper Vis mer

Nylig delte hun derimot en liten del av historien med sine 160 millioner følgere via en Instagram-historie som senere har blitt slettet.

Ifølge Daily Mail fortalte 22-åringen at fødselen ble framskyndet da de valgte å ta vannet hennes.

- Jeg trodde hun kom den andre februar, men hun kom tidlig. De tok vannet mitt, og 45 minutter senere var hun der. Det var sykt, sa hun ifølge avisen, og la til at hun gjerne kunne tenke seg å dele hele historien på sin YouTube-kanal.

Brudd

Selv var sminkemogulen bare 20 år da hun ble gravid, men hun skal tidlig ha uttrykt et ønske om å bli mamma i ung alder. Det har kommet frem i «Keeping Up With The Kardashians».

Selv om småbarnstilværelsen virker å passe Kylie godt, har ikke familielivet vært prikkfritt. I høst kom nemlig nyheten om at Kylie og barnefar Travis Scott (27) hadde gått hver til sitt etter to og et halvt år som kjærester.

Paret skal imidlertid ha klart å beholde et kjært og nært forhold.

- Travis og jeg er gode venner. Vårt hovedfokus akkurat nå er Stormi! Vennskapet vårt og datteren vår er det viktigste, skrev Kylie på Twitter da bruddet ble kjent i oktober.

Ifølge en kilde som har uttalt seg til The Blast, deler de på oppdragelsen av datteren, samtidig som de arbeider på sine personlige problemer.

Kylie og Travis har også flere ganger blitt observert sammen etter bruddet, blant annet på Travis sin «Astroworld»-festival, ifølge People. De skal også ha feiret Thanksgiving sammen.

- Ting mellom dem er så fredelig som to ekser kan få det. Faktisk ville ingen blitt sjokkert hvis Kylie bestemmer seg for å gi ham enda en sjanse, fortalte en kilde til magasinet.

Gaver i fleng

Stormi er så vidt bare to år gammel, men lever allerede i mer rikdom enn de fleste av oss. Det er kanskje ikke så rart når du er datter av en milliardær.

Toåringens julegave fra bestemor Kris Jenner (64) har likevel vakt oppsikt blant fansen. Stormi fikk nemlig et gedigent lekehus, likt et Kylie selv hadde da hun var liten. Huset har flere rom, to etasjer, en terrasse og platting.

WOW: Dette huset fikk Stormi av sin bestemor, Kris Jenner. Det er på størrelse med en studenthybel, og har hage som et palass. Foto: Kylie Jenner / Instagram
WOW: Dette huset fikk Stormi av sin bestemor, Kris Jenner. Det er på størrelse med en studenthybel, og har hage som et palass. Foto: Kylie Jenner / Instagram Vis mer

Kris hadde også klart å kjøpe tilbake alle de originale møblene som Kylie hadde i sitt lekehus en gang i tiden.

Gavene til Stormi stoppet derimot ikke der. Milliardærarvingen fikk nemlig også et spesielt besøk fra en av karakterene fra filmen «Trolls», som utkom i 2016, en overraskelse milliardærarvingen virket å like svært godt.

LES OGSÅ: Usikker på det å være trofast mot kona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer