Linni Meister:

Deler detaljer om bryllupsplanleggingen

- Jeg har funnet brudekjole.

PLANLEGGER BRYLLUP NESTE ÅR: Om alt går etter planen, blir Linni Meister og Niklas Tangen Klein rette ektefolk neste sommer. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
PLANLEGGER BRYLLUP NESTE ÅR: Om alt går etter planen, blir Linni Meister og Niklas Tangen Klein rette ektefolk neste sommer. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For drøye to år siden kunne Linni Meister (33) avsløre at hun og kjæresten, Niklas Tangen Klein (22), hadde forlovet seg.

Det romantiske frieriet fant sted på den spanske ferieøya Ibiza og Linni har tidligere forklart til Se og Hør at kjæresten lurte henne trill rundt, slik at overraskelsen ble enda større da han plutselig gikk ned på kne.

RING I SNUSBOKS: Linni Meister ble overrasket med forlovelsesring under ferien på Ibiza. Kjæresten Niklas Tangen Klein gikk ned på kne med ringen gjemt i snusboksen. Video: Trond Stensåsen / Se og Hør Vis mer

- Jeg fikk helt sjokk, forklarte 33-åringen til Se og Hør da forlovelsen ble kjent.

To år senere er paret fortatt ikke å regne for rette ektefolk. Snarere tvert imot har Linni avslørt at de to har brutt forlovelsen hele tre ganger, men likevel landet på at det skal være de to.

Da Se og Hør møtte Linni under TV3s høstlansering mandag, kunne hun avsløre at de nå har kommet lenger i planleggingen av det kommende bryllupet.

- Har funnet kjole

Om alt går som de håper, vil paret gi hverandre sine ja neste år, forteller Linni til Se og Hør.

- Vi har bestemt oss for å gifte oss neste år, og vi tror det blir rundt august. Jeg har allerede funnet kjole og mulig vi nå også begynner å lande location, sier Linni, og legger til at invitasjonene sendes ut etter jul.

Hvor bryllupet vil stå, er ikke helt spikret i skrivende stund, men Linni har tidligere fortalt til Se og Hør at de har planlagt å holde bryllupet på en liten herregård i Sverige. Tidligere har paret uttalt at de også har vurdert Gol og at de vil holde et tredagers bryllup.

DANSELØVE: Da Linni Meister var tilbake i «Skal vi danse» for å bistå Grunde Myhrer, tok hun oppfordringen fra Se og Hør om å kaste seg ut i brudevals med samboeren på parketten. Video: TV 2, Se og Hør Vis mer

- Første dagen skal det være et casino-tema, slik at folk kan bli bedre kjent og bare kose seg. Andre dagen er det bryllup, og tredje dagen er det bare å slappe av og kose seg, har Linni tidligere uttalt til Se og Hør.

Hva som blir den endelige planen for den store dagen, gjenstår å se.

Med sønnen på tv

Denne høsten er Linni aktuell med to serier på TV3, både «Charterfeber» og «Kjendismødre».

På spørsmål om hva sønnen, Dennis (10), mener om morens tv-karriere, forklarer Linni at han selv ønsker å gå i samme retning, og derfor bare synes det er gøy å se henne på tv.

- Han er jo veldig vant til det, men han elsker det og synes det er kjempegøy.

«CHARTERFEBER»: Mange gleder seg til å se Per Sandberg og Bahareh Letnes i årets sesong av «Charterfeber» - og noe av det første det mye omtalte paret gjør, er å dra på vannscootertur. Video: Viafree Vis mer

Denne høsten blir også han å se på skjermen, gjennom serien «Kjendismødre». Det tror Linni blir stas for sønnen, som selv drømmer om et liv i rampelyset som både skuespiller og danser når han blir eldre.

- Vi har tatt noen runder på det, men han elsker det og det er det han vil gjøre selv, så da er det jo gøy at han får prøvd seg litt frem, sier Linni om sønnens tv-debut.

I Viafree-programmet «Snap-rulett» blir Linni Meister tvunget til å sende pinlig snap til forloveden. Vis mer

Selv om det har gått ti år siden Linni ble mamma for første gang, har hun ikke umiddelbare planer om flere barn.

- Vet du, jeg kunne fått hundre barn om alle var som Dennis. Det mener jeg. Men akkurat nå er det perfekt som det er, fordi nå klarer jeg å kombinere mammarollen med karrieren.

LES OGSÅ: - Forstår at folk tenkte jeg var dum i hodet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer