Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud:

Deler detaljer om bryllupsplaner

Den populære duoen i nytt intervju om bryllupet.

GIFTEKLARE: Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud overrasket alle med forlovelse under Gullruten-utdelingen i mai. Nå forteller de om bryllupsplanene i et nytt intervju. Foto: Espen Solli
GIFTEKLARE: Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud overrasket alle med forlovelse under Gullruten-utdelingen i mai. Nå forteller de om bryllupsplanene i et nytt intervju. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Farmen»-paret Tonje Frøystad Garvik (29) og Lene Sleperud (29) overrasket stort da de forlovet seg under Gullruten-utdelingen i mai, i beste sendetid på TV 2.

Kort tid senere kunne den populære duoen fortelle at de hadde funnet drømmeleiligheten. Leiligheten er 83 kvadratmeter stor og ligger sentralt til i Nydalen i Oslo. Leiligheten er splitter ny i et bygg fra 2013.

- Vi gleder oss veldig til å flytte sammen. Vi har jo bodd i en koffert i nesten to år nå. Det blir deilig å bli samlet på ett sted, fortalte den tidligere «Farmen»-vinneren Tonje Frøystad Garvik til Se og Hør.

FRIERI: Farmen-paret tok steget videre da Tonje Frøystad Garvik plutselig fridde til kjæresten Lene Sleperud på direkten. Vis mer

Bryllupsplaner

Det er ingen tvil om at kjærligheten blomstrer mellom duoen, og i et nytt intervju med Her og Nå har paret kun lovord å si om hverandre.

- Tonje er dama i livet mitt. Jeg kan se for meg oss resten av livet. Det føles bare riktig, forteller Lene til bladet.

I intervjuet blir også bryllupsplanene raskt et tema og selv om kjæresteparet ikke har satt noen klar bryllupsdato, har de allerede diskutert hvor bryllupet skal stå.

- På Herøy, like ved der jeg kommer fra, er det et vakkert sted som heter Skotholmen. Faren min kjenner han som driver restauranten der, og jeg har tidligere jobbet for en annen restaurant han eier. Det hadde vært magisk, forteller Tonje til Her og Nå.

LYKKELIGE: Kjærligheten blomstrer for Tonje og Lene som nyforlovede. Foto: Espen Solli
LYKKELIGE: Kjærligheten blomstrer for Tonje og Lene som nyforlovede. Foto: Espen Solli Vis mer

Hva de skal ha på seg på den store dagen, har også vært et mye omdiskutert tema og én av dem er ikke spesielt fornøyd med hva kjæresten har planer om å kle seg i.

- Vet du hva Tonje vil gå i? Halvt dress og halvt brudekjole. Det er helt forferdelig, spøker Lene overfor Her og Nå.

Paret forteller videre at det vil bli et stort og dyrt bryllup med mye familie, ettersom Tonje har mange tanter og onkler.

«FORLOVET» SEG PÅ TV: I januar, lenge før de ble kjent gjennom «Farmen» på TV 2, var kjæresteparet Lene Sleperud og Tonje Frøystad Garvik med i en reklamefilm for Tresori diamanter - for å markere ettårsjubileet for at kirken sa ja til homo-ekteskap. VIDEO: Tresori diamanter Vis mer

Hintet om forlovelsen

Som nevnt fridde Tonje til Lene under årets Gullruten. Rett før frieriet fant sted, filmet kamera publikum under en sekvens omtrent midtveis i showet - og det som begynte som en «Kiss Cam», endret seg brått til en forlovelse.

- Nå har vi faktisk hytte og leilighet, så jeg tenkte å spørre deg: Vil du gifte deg med meg? spurte Tonje i en fullsatt sal.

Og en rørt Sleperud reiste seg opp og svarte ja.

Allerede da Se og Hør møtte paret på den røde løperen før utdelingen, hintet paret om forlovelsen.

Etter frieriet kunne Tonje Frøystad Garvik røpe overfor Se og Hør at nervene var i helspenn før hun gikk ned på kne.

BLIR SAMBOERE: «Farmen»-paret Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud hinter om frieri på den røde løperen. Video: Rød Løper Vis mer

- Det er jo noe jeg har tenkt faller seg naturlig som neste steg for oss, men dæven så skjelven en blir når en står midt i det. Nå har det jo vært skrevet om forlovelse mellom oss overalt, så nå var det på tide å «dame» seg opp og gjøre overskriftene til virkelighet. Flaks at hun sa ja, humret tv-profilen den gang.

Kjæresten ble også tatt på senga av det spontane frieriet.

- Jeg har ikke ord. Herregud, det var noe jeg virkelig ikke så komme! Jeg er så forelsket og selvfølgelig sier jeg ja til å tilbringe livet mitt med denne fantastiske dama, sa hun til Se og Hør etter frieriet.

Møttes under Pride

Paret møttes for litt over to år siden under Oslo Pride, og har vært kjærester i halvannet år.

- Jeg hadde akkurat kommet ut av et seks år langt forhold, og var egentlig ikke i humør til å sjekke opp noen. Så kikket jeg meg litt rundt i rommet, og traff blikket hennes. Da var det gjort, fortalte Tonje Frøystad Garvik til Dagbladet i november i fjor.

Sistnevnte har vært åpen om sin legning fra 19-årsalderen. Lene har på sin side alltid vært åpen for å bli forelsket i begge kjønn, men trengte ifølge avisen likevel tid på å venne seg til de uvante omgivelsene.

VAR TRENINGSPATNERE: Før Lene og Tonje ble kjærester var de treningspartnere. Foto: Tore Skaar
VAR TRENINGSPATNERE: Før Lene og Tonje ble kjærester var de treningspartnere. Foto: Tore Skaar Vis mer

- Det var noe helt nytt, så vi gikk veldig forsiktig fram. I begynnelsen var vi først og fremst treningspartnere, og vi startet vel egentlig ikke å date før i begynnelsen av 2017. Det gikk enda lengre tid før vi bestemte oss for å bli kjærester, sa Lene til Dagbladet, og fortsatte:

- Før - da jeg var sammen med gutter - var det alltid et eller annet som manglet. Med Tonje føles alt helt naturlig, og jeg har aldri vært i tvil om at dette er det riktige, sa 29-åringen, før hun møtte smilet til kjæresten.

LES OGSÅ: - Det viktigste er at vi har hverandre

.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer