Jennifer Lopez forlovet:

Deler detaljer fra det romantiske frieriet

Men forlovelsesbildene får flere til å stusse.

NYFORLOVET: Jennifer Lopez og Alex Rodriguez planlegger bryllup. Foto: NTB Scanpix
NYFORLOVET: Jennifer Lopez og Alex Rodriguez planlegger bryllup. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I helgen kom den hyggelige nyheten om at stjerneparet Jennifer Lopez (49) og Alex Rodriguez (43) hadde forlovet seg etter to år som kjærester.

Duoen traff hverandre tilfeldig da de begge spiste lunsj på samme sted i Los Angeles, og popstjernen har tidligere avslørt at det var hun som tok første steg i å innlede en samtale med den tidligere baseball-proffen.

Natt til søndag, norsk tid, delte turtelduene et bilde på Instagram av Lopez sin hånd - med det som ser ut som en stor diamantring - som hviler i Rodriguez sin hånd.

Mens Lopez kommenterte bildet med åtte hjerter, skrev Rodriguez: «Hun sa ja».

Tre dager etter frieriet, som ifølge People fant sted på eksotiske Bahamas, deler Lopez tre bilder fra den begivenhetsrike hendelsen.

Ut ifra sangfuglens bilder fremgår det at Alex hadde valgt en nydelig strand og gikk ned på et kne i solnedgangen foran en overrasket Lopez.

Tvillingmoren holder hendene sine foran ansiktet mens 43-åringen ber om hennes hånd, og etter at forlovelsesringen er satt på fingeren avsluttes bildeserien med at paret deler et kyss.

View this post on Instagram

3.9.19✨♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Takker fansen

I skrivende stund har Jennifers bilder fått over 5,3 millioner likerklikk og nærmere 150 000 kommentarer.

- Dette fortjener du!!! Jeg er så glad på dine vegne, og ønsker deg alt det beste, skriver en bruker.

- Du er en veldig, veldig heldig jente. Vær lykkelig, kos deg og ha en fantastisk tid sammen, deler en annen.

- Gratulerer! Denne dagen har vi ventet på, sier en tredje.

Alex Rodriguez har på sin Instagram-story delt et bilde hvor han kysser sin forlovede på pannen under følgende tekst til fansen:

TAKKER FANSEN: A-Rod tok til sosiale medier tirsdag for å vise sin takknemlighet. Foto: Skjermdump fra Instagram
TAKKER FANSEN: A-Rod tok til sosiale medier tirsdag for å vise sin takknemlighet. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

- Det er ikke så mange ord å dele med dere, bare følelser. Takknemlighet. Begeistring. Og bare ... glede. Vi vet at vi må legge inn arbeid for å fortsette å bygge en familie og fremtid vi kan være stolte av, og vi kan ikke gjøre det uten alle dere. Vi er så takknemlige for alle kjærlige meldinger og gratulasjoner, står det.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Heldig med fotografen

Selv om et utall fans er i ekstase over forlovelsen og gratulasjonene strømmer inn under forlovelsesbildene på Jennifers Instagram-konto, er det noen som har hengt seg opp i en noe spesiell detalj.

Hvem har egentlig foreviget det romantiske øyeblikket? For det er jo ikke snakk om en sjarmerende «selfie» der det lykkelige paret viser frem forlovelsesringen.

Neida. Tilsynelatende har en fotograf plassert seg strategisk på stranden for å forevige øyeblikket der A-Rod går ned på kne foran J. Lo, og sørget for perfekte (eller photoshoppede?) lys- og kontrastforhold.

Flere av sangstjernens Instagram-følgere har påpekt dette:

- Så det å fri kommer automatisk med en kameramann i disse dager, skriver én bruker, mens en annen kommenterer:

- Hvem tok bildet? Lol.

- Heldig at den fotografen var der, påpeker en tredje.

I skrivende stund har ikke det nyforlovede paret kommentert saken, men nettstedet Lainey Gossip har påpekt det noe komiske ved settingen:

- Jeg fikk meg en god latter midt på dagen i går, da dette dukket opp på Jennifer Lopez' Instagram: Bilder fra forlovelsen hennes, bokstavelig talt. Fra akkurat dét øyeblikket da Alex Rodriguez fridde til henne. For det var så spontant at det tilfeldigvis var en fotograf der som fanget ikke bare ett, men flere perfekte bilder, påpeker Elaine «Lainey» Lui.

Foreløpig er det for øvrig ikke kjent hvem som står bak bildene, eller hvordan øyeblikket faktisk er blitt foreviget.

Gift tre ganger før

Dette blir Jennifers fjerde ekteskap. Fra 1997 til 1998 var hun gift med servitøren Ojani Noa. Deretter med danseren Chris Judd (49) fra 2001 til 2003, og fra 2004 til 2014 var hun gift med latinosangeren Marc Anthony (50). Sistnevnte har hun tvillingene Max og Emme (11) med.

«A-Rod» har på sin side barna Natasha (14) og Ella (11) med ekskona Cynthia Scurtis som han skilte seg fra i 2008.

Rodriguez har selv delt dette bildet fra frieriet på sin Instagram-konto:

- Den stakkars jenta har ingen anelse

Men det er ikke bare lykkeønskinger som har kommet Lopez' vei. Kort tid etter at forlovelsen ble kjent ble hun advart mot å gifte seg med «A-Rod».

Den tidligere baseballspilleren José Canseco (54) hevder nemlig at Rodriguez har vært utro mot henne.

Ifølge US Weekly reagerer Canseco kraftig på måten han behandler Lopez på, og søndag gikk han også ut med harde beskyldninger om Rodriguez.

I flere Twitter-meldinger hevdet Canseco at 43-åringen har vært utro mot Lopez med ingen ringere enn sin egen ekskone, Jessica Canseco, som han var gift med i tre år fra 1996.

- (...) Ser J. Lo tekste Alex Rodriguez, men lite vet hun om at han er utro mot henne med ekskona mi. Den stakkars jenta har ingen anelse om hvem han egentlig er, skrev han blant annet.

- Jeg var med henne (Jessica Canseco, journ.anm.) for et par måneder siden da han ringte henne, fortsatte han.

Videre oppfordret José Alex om å slutte å oppføre seg som en dritt og sa at han må slutte å være utro mot Lopez.

- Alex Rodriguez, jeg utfordrer deg til en boksekamp eller en MMA-kamp når som helst.

Avslutningsvis delte José telefonnummeret sitt og skrev at hvis Jennifer Lopez vil vite sannheten, så kan hun ringe ham.

- Jeg er villig til å ta en løgndetektortest for å bevise at alt jeg sier om Alex er 100 prosent riktig, delte han på Twitter.

Ekskona avviser anklagene

Verken Lopez eller Rodriguez har foreløpig kommentert beskyldningene fra José Canseco, ifølge nettstedet.

Etter at de oppsiktsvekkende utroskapsbeskyldningene nådde offentligheten har imidlertid Jessica Canseco selv avvist det hele.

I et innlegg på Twitter avviser hun anklagene på det sterkeste, og skriver blant annet at hun ikke har møtt «A-Rod» på over fem år og at hun har en vennlig tone med både ham og Jennifer Lopez.

Innrømmet steroidebruk

De to tidligere baseball-stjernene, José Canseco og Alex Rodriguez, skal for øvrig ha hatt en turbulent tone i mange år.

Det hele skal imidlertid ha toppet seg i 2008 da 54-åringen slapp boken «Vindicated», hvor han også den gang beskyldte «A-Rod» for å være interessert i ekskona hans og samtidig påsto at han hadde introdusert 43-åringen for ulike steroider.

Året etter innrømmet Rodriguez å ha brukt prestasjonsfremmende stoffer under baseball-sesongen i 2003, noe han også skal ha blitt tatt for senere. I 2014 ble Alex utestengt i hele sesongen og fikk en suspensjon på 162 kamper, ifølge US Weekly.

- Det året borte måtte jeg jobbe skikkelig hardt for å slutte å være en dust, sa «A-Rod» i et intervju med The Hollywood Reporter i 2017, ifølge nettstedet.

NEW YORK: Mange av de største kjendisene var tilstede da den årlige TIME 100-gallaen ble holdt i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: David Beckham rundlurt: - Flaut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer