Marius Borg Høiby og Juliane Snekkestad:

Deler det første bildet av kjæresten

En forelsket Marius deler kyssebilde på Instagram.

DELTE KYSSEBILDE: Marius Borg Høiby har delt sitt første bildet av seg selv og samboer Juliane Snekkestad. Foto: NTB Scanpix
DELTE KYSSEBILDE: Marius Borg Høiby har delt sitt første bildet av seg selv og samboer Juliane Snekkestad. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av mars kunne Se og Hør avsløre at kronprinsesse Mette-Marits (44) sønn, Marius Borg Høiby (21), på nytt hadde funnet kjærligheten.

Hans utkårede er modellen Juliane Snekkestad (21) fra Tønsberg. De to har lenge vært nære venner, før de ble kjærester og flyttet sammen i London like før jul.

Det var etter at Juliane la ut et bilde på sin Instagram-profil i mars i fjor, at spekulasjonene om de var et par begynte.

Paret har så langt holdt en lav profil og ikke lagt ut bilder av seg selv sammen på sosiale medier etter at de ble samboere - før nå. Marius har lagt ut sitt første bilde av seg og kjæresten på sin Instagram-profil hvor de kysser og han har kommentert med et hjerte.

I mars 2017 la Juliane ut et bilde fra Los Angeles av seg selv og Marius i en av hans egendesignede skinnjakker på sin Instagram-profil. Marius ble ikke nevnt med navn i innlegget, men flere gjenkjente raskt Mette-Marits sønn sammen med modellen.

Noen måneder etter dette bildet ble lagt ut kunne Se og Hør Extra avsløre at Marius og Linn Helena hadde flyttet fra hverandre. Juliane er en bekjent av Marius' ekskjæreste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer