Marius Borg Høiby og Juliane Snekkestad:

Deler det første bildet av kjæresten

En forelsket Marius deler kyssebilde på Instagram.

DELTE KYSSEBILDE: Marius Borg Høiby har delt sitt første bildet av seg selv og samboer Juliane Snekkestad. Foto: NTB Scanpix
DELTE KYSSEBILDE: Marius Borg Høiby har delt sitt første bildet av seg selv og samboer Juliane Snekkestad. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av mars kunne Se og Hør avsløre at kronprinsesse Mette-Marits (44) sønn, Marius Borg Høiby (21), på nytt hadde funnet kjærligheten.

Hans utkårede er modellen Juliane Snekkestad (21) fra Tønsberg. De to har lenge vært nære venner, før de ble kjærester og flyttet sammen i London like før jul.

Det var etter at Juliane la ut et bilde på sin Instagram-profil i mars i fjor, at spekulasjonene om de var et par begynte.

Paret har så langt holdt en lav profil og ikke lagt ut bilder av seg selv sammen på sosiale medier etter at de ble samboere - før nå. Marius har lagt ut sitt første bilde av seg og kjæresten på sin Instagram-profil hvor de kysser og han har kommentert med et hjerte.

❤️

Et innlegg delt av Marius Borg Høiby (@marius_borg)

I mars 2017 la Juliane ut et bilde fra Los Angeles av seg selv og Marius i en av hans egendesignede skinnjakker på sin Instagram-profil. Marius ble ikke nevnt med navn i innlegget, men flere gjenkjente raskt Mette-Marits sønn sammen med modellen.

👅🦄

Et innlegg delt av Juliane Snekkestad (@julianesnekkestad)

Noen måneder etter dette bildet ble lagt ut kunne Se og Hør Extra avsløre at Marius og Linn Helena hadde flyttet fra hverandre. Juliane er en bekjent av Marius' ekskjæreste.

Forholdet mellom Linn Helena og Marius skal ha tatt slutt før dronning Sonjas 80-årsdag, og Marius kom derfor alene til festlighetene på Bygdøy kongsgård.

Sønnen til kronprinsesse Mette-Marit, Marius Borg Høiby, vekker oppsikt med spesielle skinnjakker i «God kveld Norge»-reportasje. Vis mer

Slettet bildene fra Instagram


Tidligere i år ble det oppstyr da den nåværende modell-kjæresten la ut bilder på Instagram som avslørte at hun befant seg på Skaugum.

Selv om hun ikke tagget stedet «Skaugum», var det liten tvil om hvor hun hadde vært. De karakteristiske, gullbelagte mønstrene på dørene, krystallkronen i taket - og de kongelige portrettene i gullrammene - gjenkjentes nemlig også på bildene Marius la ut da han solgte unna sine private eiendeler på Finn.no i 2016.

Bildene lå på hennes åpne Instagram-konto. Etter at Se og Hør omtalte saken i påsken, ble bildene fjernet.

Den nåværende modellenkjæresten har hatt en rekke oppdrag de siste årene, og har blant annet posert for herremagasinet Playboy. Bildene ligger ute på magasinets nettsider, og flere av dem er lagt ut andre steder - som på Tumblr og Pinterest.

I 2016 var Snekkestad å se i serien «Wingman», som tidligere «Paradise Hotel»-profil Audun Sørseth sto bak. Han dro blant annet på et stevnemøte med modellen, hvor de to møttes på Aker Brygge til lunsj.

Skam

Det samme året var Marius russ. Han var da på en av 2016s «snakkis-busser», nemlig Nesbru-bussen Normandy. På bussen var også skuespiller Thomas Haye, bedre kjent som «Skam»-William.

Moren til Marius Borg Høiby, kronprinsesse Mette-Marit, har for øvrig også røpet at hun er «Skam»-fan. Da Skam var på sitt mest populære for to år siden, kunne hun fortelle at hun elsker den suksessrike NRK-serien.

Kronprinsessen sa også at hun ofte ser på serien, som egentlig har 15-åringer som målgruppe, sammen med sine barn.

- Jeg tenker at det er fantastisk at serien har skapt en så stor samtale, og spesielt om temaer som er vanskelige. Og det er en mulighet for meg som mor å kunne forstå mer av hva slags verden barna mine lever i. Det er fint for meg, sa hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Dro på stranda «rett» etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer