«The Crown»:

Deler de første bildene

Siste sesong har premiere senere i år.

SLÅENDE LIK: Skuespillerne Ed McVey og Meg Bellamy spiller rollene som prins William og prinsesse Kate i «The Crown». Foto: Andrew Milligan/PA/NTB
SLÅENDE LIK: Skuespillerne Ed McVey og Meg Bellamy spiller rollene som prins William og prinsesse Kate i «The Crown». Foto: Andrew Milligan/PA/NTB Vis mer
Publisert

Er du en av dem som nesten ikke kan vente på en ny sesong av det kongelige Netflix-dramaet «The Crown»? Da er du i så fall neppe alene.

Den siste sesongen av seriefavoritten spilles for tiden inn i Storbritannia, og vil ta sted på slutten av 1990-tallet og begynnelsen av 2000-tallet.

Slik blir siste sesong

Rykende ferske bilder kan derimot tyde på at forholdet mellom prins William (40) og prinsesse Kate (41) blir en sentral historie.

PRINSESSE KATE: Skuespiller Meg Bellamy i rollen som prinsesse Kate. Foto: Andrew Milligan/PA/NTB
PRINSESSE KATE: Skuespiller Meg Bellamy i rollen som prinsesse Kate. Foto: Andrew Milligan/PA/NTB Vis mer

De første bildene fra innspillingen viser skuespiller Ed McVey (21) i rollen som prins William, mens Meg Bellamy (19) dukker opp i rollen som prinsesse Kate.

Forrige sesong sluttet med at prinsesse Diana ble invitert på ferie til St. Tropez med Mohamed Al-Fayed. Den kommende sesongen vil trolig ta fatt på en rekke store hendelser i det britiske kongehuset, som Dianas tragiske bilulykke og død, og tiden etterpå.

UNG WILLIAM: Skuespiller Ed McVey i rollen som prins William. Foto: Andrew Milligan/PA/NTB
UNG WILLIAM: Skuespiller Ed McVey i rollen som prins William. Foto: Andrew Milligan/PA/NTB Vis mer

Spiller død Diana

Det har tidligere blitt meldt at Elizabeth Debicki, som spiller Diana i Netflix-serien, måtte ligge i en åpen kiste og spille den døde prinsessen.

Ifølge The Sun kommer serien til å vise helsepersonell dekket i blod mens de prøver å redde Diana.

KJÆRLIGE: Prins William og prinsesse Kate dukket opp på Bafta-utdelingen for første gang siden 2020, og overrasker med å være ekstra kjærlige på den røde løperen. Video: NTB Scanpix / Vouge Vis mer

Flere tilskuere har tidligere fortalt at de som var til stede på settet var tydelig opprørte mens de filmet scenen.

- De fikk Elizabeth til å klatre opp i en kiste og spille en død Diana. Seerne vil se en fransk prest administrere de siste ritualene for Diana mens hun blir erklært død, har en kilde fortalt til The Sun.

Det er knyttet stor spenning til den kommende sesongen av «The Crown», en serie som de siste årene har vært svært omdiskutert, både på godt og på vondt.

LES OGSÅ: Dette må du vite om «The Crown»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer