Chrissy Teigen og John Legend:

Deler datterens første ord på sosiale medier

Og det er verken «mamma» eller «pappa» som er det første ordet til stjerneparets datter.

SE, HUN SNAKKER: Chrissy Teigen var heldig å filme datteras første ord. Video: Chrissy Teigen / Instagram Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Den ti måneder gamle datteren til den norskættede supermodellen Chrissy Teigen (31) og artisten John Legend (38), er allerede blitt svært populær på sosiale medier.

Det lykkelige foreldreparet, som giftet seg i september 2013, deler flittig bilder av sitt lille sjarmtroll, og mandag delte paret en video av sin datter, Luna, hvor hun snakker for første gang.

Og den lille jenta overrasket både foreldrene og fansen med valg av ord.

Mens andre barn ofte lærer seg å si «mamma» eller «pappa», har Luna noe helt annet i tankene.

First bow!

Et innlegg delt av chrissy teigen (@chrissyteigen)

Mens hun sitter i en høy barnestol og spiser lunsj med sine foreldre, dukker det nemlig en katt opp.

- Se, en katt, sier mamma Teigen.

- Katt! svarer Luna.

  • Se video øverst i saken!

Foreldrene ler og humrer, og på sosiale medier viser fansen samme entusiasme med kommentarer og «likes».

Populær på instagram

Dett er altså ikke første gang fansen har fått et glimt av den nydelig datteren til superstjerneparet.

Foreldrene deler nemlig ofte bilder av den lille sjarmøren på sosiale medier, der blinkskuddene blir godt mottatt av fansen - med flere hundre tusen likerklikk og kommentarer.

Saken fortsetter nedenfor.

Happy birthday, beautiful papa.

Et innlegg delt av chrissy teigen (@chrissyteigen)

Toessssss

Et innlegg delt av chrissy teigen (@chrissyteigen)

Valgte kjønn

I februar 2016, kun måneder før Teigen fødte sitt første barn, avslørte supermodellen at hun hadde valgt kjønnet på babyen de ventet på forhånd.

Teigen slet med å bli gravid, og det var i forbindelse med at hun fikk assistert befrukning at hun fikk muligheten til å påvirke barnets kjønn.

- Det var jeg som tok valget. ikke bare skal jeg bli mor til en jente, men jeg valgte jenta ut selv, fra hennes lille embryo. Da jeg valgte henne, sa jeg: «La oss sette den jenta inn i meg», fortalte hun til People.com den gang.

Teigen har møtt kraftig kritikk etter sine uttalelser i media. Men supermodellen lar ikke dét stoppe ønsket om å få flere barn.

GIFT: Chrissy Teigen og John legend har vært gift i snart fire år, og ser stadig like forelsket ut. Her sammen på Oscar-utdelingen tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Chrissy Teigen og John legend har vært gift i snart fire år, og ser stadig like forelsket ut. Her sammen på Oscar-utdelingen tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vil ha flere barn

Tidligere i år, under Screen Actors Guild Awards i Los Angeles, avslørte Teigen at hun og ektemannen planlegger å få et barn til.

Og som paret gjorde med sitt første barn, vil de også denne gangen velge hvilket kjønn barnet skal ha - en praksis som for øvrig er ulovlig i Norge.

- Herregud, en gutt er neste ut, det kan jeg forsikre deg om, fortalte Chrissy Teigen til ET Online tidligere i år.

Nylig valgte modellen også å fortelle åpent om at hun slet med fødselsdepresjon etter at datteren kom til verden.

- De fleste dagene tilbrakte jeg på nøyaktig samme sted i sofaen, og klarte sjeldent å samle nok energi til å komme meg opp til soverommet i andre etasje. John sov på sofaen med meg, noen ganger fire netter på rad. Etter hvert hadde jeg klær inne i spiskammerset, så jeg skulle slippe å gå ovenpå når John gikk på jobb. Jeg kunne ofte bryte ut i gråt, helt plutselig, skrev Teigen i et personlig innlegg i magasinet Glamour.

LES OGSÅ: - Jeg trivdes aldri som jente

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer