<strong>SINGEL IGJEN:</strong> Tidligere Paradise Hotel-vinner Tine Helene Valle bekrefter til Seoghør.no at hun er singel igjen. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
SINGEL IGJEN: Tidligere Paradise Hotel-vinner Tine Helene Valle bekrefter til Seoghør.no at hun er singel igjen. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

Deler bolig med eks-kjæresten

- Jeg føler meg ikke ordentlig singel ennå, sier Paradise-Tine etter det ferske bruddet.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ett år etter at hun flyttet sammen med sin kjæreste Daniel Adler, er modellen og den tidligere «Paradise Hotel»-vinneren Tine Helene Valle blitt singel igjen.

Til Seoghør.no sier Tine Helene Valle at det har vært slutt en måneds tid, men at hun fortsatt bor sammen med eks-kjæresten i en leilighet på Frogner i Oslo.

- Vi flyttet for ikke så lenge siden, men så ble det slutt. Han skal bo her noen uker før han flytter ut og en venninne flytter inn.

Tine - som vant realityserien «Paradise Hotel» sammen med partneren Carl Eliassen i 2010 - sier hun er glad for at de to skilles som venner.

- Vi har vel ikke hatt tid til hverandre og til slutt ble vi enige begge to om at vi burde avslutte forholdet.

Noen ny flamme har hun imidlertid ikke i sikte.

- Siden jeg fortsatt bor sammen med eksen min, så har jeg ikke følt meg ordentlig singel ennå, men jeg gleder meg til sommeren kan du si, sier hun til Seoghør.no.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: La inn 200 gram ekstra i hver pupp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer