Aksel Hennie:

Deler blodig bilde: - Livet er fylt med risiko

Skuespiller Aksel Hennie ble skadet under filminnspilling, skriver han på Instagram.

SKADET: Aksel Hennie forteller i et innlegg på Instagram at han ble skadet under en filminnspilling. Foto: Berit Roald / NTB
SKADET: Aksel Hennie forteller i et innlegg på Instagram at han ble skadet under en filminnspilling. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Bare enda et eksempel på det åpenbare faktum at livet er fylt med risiko. Vi kan prøve å skylde på oss selv eller andre, lage regler og hva enn annet for å prøve å regulere konsekvensene av våre handlinger. Men ulykker vil fortsette å skje så lenge mennesker er involvert», skriver skuespiller Aksel Hennie (45) på Instagram.

På bildene og videoene på Hennies Instagram ses han med et blodrennende ansikt. I en av videoene vises han mens han får bandasje rundt hodet.

Det er uvisst når Hennies skade skjedde, og hvorfor han la ut dette nå.

Dagbladet har så langt ikke lyktes å komme i kontakt med Aksel Hennie eller manager Martin Braathen.

PREMIERE: Aksel Hennie spiller én av to hovedroller i den nye norske spillefilmen «I Onde Dager». Nylig hadde filmen premiere. Video: Celina Morken Vis mer

Deles dager etter tragisk ulykke

Hennie deler bildet bare noen dager etter den alvorlige ulykken der skuespiller Alec Baldwin med et uhell skjøt og drepte filmfotograf Halyna Hutchins. Hendelsen skjedde under innspillingen av filmen «Rust».

Det er uklart om Hennie sitt innlegg har noen sammenheng med denne hendelsen.

Baldwin avfyrte et rekvisittvåpen som traff Hutchins i brystet. Hun ble fraktet til sykehus, men livet sto ikke til å redde.

Tidligere har det blitt kjent at Baldwin fikk pistolen fra regiassistent, Dave Halls. Halls tok en av de tre pistolene som ble brukt under innspillingen, og fortalte Baldwin at det var en «cold gun», som betyr at pistolen ikke skal kunne gjøre potensiell skade.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

Det var derimot en «hot gun», og ifølge rettsdokumenter skal pistolen ha inneholdt ekte ammunisjon, skriver nyhetsbyrået AP.

Flere våpeneksperter uttalte seg svært kritisk til at hendelsen kunne skje.

- Hvis du ikke peker mot noen vil du heller ikke drepe dem. Faktumet at våpenet var siktet mot noen, og deretter gikk av er en absolutt utilgivelig overtredelse av sikkerhetsreglene til våpenbruk, sa våpenekspert Steve Wolf til CNN.

Brannskader under innspilling

En annen som har pådratt seg skader under innspilling er skuespiller Jakob Ofterbro. Under et uhell på settet til TV-serien «Hamilton» i Sverige i 2018, pådro han seg alvorlige brannskader i ansiktet.

SKADET SEG: Kjendisdommeren Simon Cowell brakk ryggen. Foto: NTB Vis mer

Brannskaden oppsto under opptak da en eksplosiv væske eksploderte på settet og rammet skuespilleren. Det har likevel ikke stoppet Oftebro.

- Det var bare å komme seg opp på hesten igjen, sa han i et intervju med Dagbladet tidligere i år.

- Filmingen ble utsatt ett år på grunn av brannskaden, men jeg er helt fin nå. Jeg er ikke blitt skremt, og gjør mange stunts selv i den «Hamilton 2», sa Ofterbro.

LES OGSÅ: - Jeg falt ut av helikopteret

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer