Ariana Grande:

Deler bilder fra hemmelig bryllup

Ariana Grande giftet seg i all hemmelighet for kort tid siden.

GIFT: Ariana Grande og ektemannen har holdt en svært lav profil rundt forholdet sitt. Nylig ble de gift i en intim seremoni. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
GIFT: Ariana Grande og ektemannen har holdt en svært lav profil rundt forholdet sitt. Nylig ble de gift i en intim seremoni. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden kunne popstjernen Ariana Grande (27) dele den overraskende nyheten om at hun hadde giftet seg i all hemmelighet.

Hennes utkårede er Dalton Gomez (25), og de to ble smidd i hymens lenker i en liten og intim seremoni, med mindre enn 20 personer til stede.

Først nå, et par uker seinere, får vi et innblikk i bryllupet til den unge stjerna.

På Instagram har hun delt flere bilder fra den store dagen, samtidig som hun avslører at de ble mann og kone 15. mai. Paret giftet seg i hjemmet til artisten i luksusnabolaget Montecito i Los Angeles, California.

På bildene får man endelig se Grandes perlehvite brudekjole mens hun og ektemannen omfavner hverandre.

Fra romanserykter til ekteskap

Det nygifte paret røpet i desember gjennom et innlegg på Instagram at de hadde forlovet seg. Flere medier plukket den gang opp nyheten, deriblant E Online og People.

Instagram-innlegget inneholdt flere bilder, der ett av dem også viste «7 Rings»-sangerens forlovelsesring.

MANKE: I sin siste oppdateringen på Instagram, kommer Ariana Grande med en video som kan komme som et sjokk på noen. Video: @arianagrande Vis mer

Romanseryktene rundt de to turtelduene begynte først å florere i januar i fjor. I etterkant dukket Gomez opp i musikkvideoen til låta «Stuck with U», som er en duett mellom Grande og popstjerna Justin Bieber.

Noen måneder seinere delte Ariana Grande også et bilde sammen med sin utkårede på Instagram, noe som flere medier så på som en bekreftelse på forholdet mellom de to.

Profilerte forhold

Dette er imidlertid langt ifra første gang Grande skaper overskrifter på grunn av kjærlighetslivet sitt.

I mai 2018 ble det kjent at Grande og hennes tidligere kjæreste gjennom to år, rapperen Mac Miller, som brått gikk bort i september samme år, hadde gjort det slutt.

BRYLLUP: Helene Olafsen snakker om bryllupsplanleggingen. Reporter: Sofe Losen/Video: Se og HØR Vis mer

Knappe to uker seinere overrasket sangstjerna «alle» da det ble det kjent at hun hadde funnet lykken på ny med komiker Pete Davidson.

Tre uker etter bekreftet de forlovelse, men like raskt som hun gikk videre etter sitt langvarige forhold med den kjente rapperen, gikk også romansen med Davidson over.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer