Siri Kristiansen:

Deler bilder fra bryllupsfesten

Siri Kristiansen samlet kjente og kjære for å feire kjærligheten.

PAR I HJERTER: Tidligere i sommer giftet Siri Kristiansen og Espen Bjurstedt seg. I helgen hadde de en storslått bryllupsfeiring - med en rekke celebre navn på gjestelista. Foto: Privat
PAR I HJERTER: Tidligere i sommer giftet Siri Kristiansen og Espen Bjurstedt seg. I helgen hadde de en storslått bryllupsfeiring - med en rekke celebre navn på gjestelista. Foto: Privat Vis mer
Publisert

I slutten av juni kunne radioprofil Siri Kristiansen (42) dele den gledelige nyheten om at hun og kjæresten Espen Bjurstedt hadde giftet seg etter 13 år sammen.

Bryllupsnyheten ble delt bare kort tid etter at paret forlovet seg, men den gang avslørte Kristiansen at seremonien og festen ikke ville bli avholdt før senere i sommer.

Lørdag samlet de sine kjente og kjære for å feire nettopp kjærligheten, noe flere av de celebre gjestene har foreviget i sosiale medier.

SEIER: Her kåres vinneren av «Kompani Lauritzen». Video: TV2 Vis mer

Kjendisgjester

På gjestelista sto blant annet flere av Kristiansens «Kompani Lauritzen»-kollegaer, samt de gode venninnene Sigrid Bonde Tusvik og Else Kåss Furuseth. De nevnte gjestene har som sagt delt flere blinkskudd fra dagen og festkvelden.

«God morgen Norge»-programleder Desta Marie Beeder har delt bilde sammen med bruden, Lise Karlsnes, Izabell Ekeland og tvillingene Vita og Wanda Mashadi.

«Veldig fint om folk jeg er glad i kan ha bryllup hver helg, for det finnes jo ikke noe bedre», skriver hun etterfulgt av tre hjerter.

«Siri Kristiansen + lokfører'n = sant», skriver Vita på sin side.

View this post on Instagram

Two brownies and two cinnamon rolls 😋

A post shared by Vita Mashadi (@vitamashadi) on

Sigrid Bonde Tusvik har delt flere bilder fra den store dagen, samtidig som hun retter oppmerksomheten mot «Ja betyr ja»-kampanjen, en kampanje som skal forebygge festvoldtekter blant ungdom.

View this post on Instagram

Ja betyr ja @sirikristiansen

A post shared by Sigrid Bonde Tusvik (@sigridbondetusvik) on

På Else Kåss Furuseths bilde er bruden avbildet med datteren, og Kristiansens venninne skriver følgende om blinkskuddet:

«Endelig har vi kåret vinneren av årets mor og datter-konk».

View this post on Instagram

Bryllup for @sirikristiansen og lokførern 💃🏽

A post shared by Wanda Mashadi (@wandamashadi) on

Bryllupsplanlegging

Da Kristiansen og mannen giftet seg tidligere i sommer, bekreftet hun giftermålet overfor Se og Hør etter en rekke spekulasjoner.

42-åringen dokumenterte nemlig en liten tidslinje, som startet med et frieri, deretter en vielse, og til slutt en svært fornøyd Kristiansen som skrev at hun gledet seg til seremoni i sommer.

GIFTER SEG: I 2019 ble det klart at Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen hadde forlovet seg. Nå letter hun på sløret om hvordan bryllupet blir. Reporter: Malini Bjørnstad. Video: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

Da nyheten om forlovelsen først ble kjent, fortalte 42-åringen til Se og Hør at hun hadde hatt liten tid til å planlegge noe bryllup. Det skal også være grunnen til at bryllupet ville bli lite og intimt, ifølge henne selv.

- Jeg har et veldig avslappa forhold til sånne ting. Hvis bryllupet mitt er meg i en kjole jeg fant i skapet, og det blir servert gryterett og rullekake, så er jeg fornøyd, sa hun, og la til:

- Jeg hadde sikkert blitt «bridezilla» jeg også om jeg hadde hatt et år på meg til å planlegge. Men det er bare noen uker til.

LES OGSÅ: Ga intervju like før innleggelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer