Jennifer Lopez og Ben Affleck:

Deler bilder etter sjokkbryllupet

Har blitt mann og kone.

GIFTEKLARE: Jennifer Lopez og Ben Affleck har skaffet seg ekteskapslisens, og skal være klare for å gifte seg. Foto: GHOST/Shutterstock/NTB
GIFTEKLARE: Jennifer Lopez og Ben Affleck har skaffet seg ekteskapslisens, og skal være klare for å gifte seg. Foto: GHOST/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld norsk tid meldte en rekke amerikanske medier at Jennifer Lopez (52) og forloveden Ben Affleck (49) hadde skaffet seg en ekteskapslisens. Blant mediene som omtalte nyheten, var NBC News og People.

Lisensen skal de ha fått i Las Vegas lørdag, ifølge rettsdokumenter hentet inn av blant andre People. Se og Hør har også sett dokumentene.

Den gang var det ikke kjent om paret faktisk hadde giftet seg, eller om de bare hadde skaffet lisens for et kommende bryllup.

Nå bekrefter imidlertid paret at de har blitt mann og kone.

- Vi gjorde det. Kjærlighet er vakkert. Kjærlighet er hyggelig. Og det viser seg at kjærligheten er tålmodig. 20 år med tålmodighet, skriver Lopez i en uttalelse ifølge Fox News.

Foto: Skjermdump fra On The Jlo
Foto: Skjermdump fra On The Jlo Vis mer
Foto: Skjermdump fra On The Jlo
Foto: Skjermdump fra On The Jlo Vis mer

- Akkurat som vi ønsket. I går kveld fløy vi til Vegas, sto i kø for lisens med fire andre par, alle på vei til verdens brullypshovedstad, skriver hun videre.

Lopez forteller at de andre parene kom fra forskjellige steder rundt i landet.

- Vi alle ønsket det samme - at verden skulle se på oss som ektepar og å erklære vår kjærlighet til verden gjennom det eldgamle og nesten universelle symbolet på ekteskapet.

Sangstjerna delte også et bilde av seg selv og ektemannen.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Det var i april at det nygifte paret forolovet seg, etter en søt gjenforening året tidligere. Lopez og Bennifer var blant det mest profilerte kjendisparet på 2000-tallet.

Lopez har tre ekteskap bak seg, mens dette er Afflecks andre ekteskap.

LES OGSÅ: Åpner seg om forholdet til eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer