Gerard Piqué:

Deler bilde av sin nye kjæreste

Etter det bitre bruddet fra Shakira.

SLUTT: Gerard Piqué og Shakira brøt med hverandre i fjor sommer. Foto: Bryan R. Smith / AFP / NTB
SLUTT: Gerard Piqué og Shakira brøt med hverandre i fjor sommer. Foto: Bryan R. Smith / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at bruddet mellom stjerneparet Gerard Piqué (36) og Shakira (46) har vært av det turbulente slaget.

I juni er det ett år siden nyheten kom om at fotballproffen og popstjernen hadde gjort det slutt etter tolv år som kjærester.

Sammen har de sønnene Milan (10) og Sasha (8).

Kort tid senere ble det kjent at Piqué hadde innledet et forhold til 12 år yngre Clara Chía Marti (24), noe som ikke falt i god jord hos «Hips Don't Lie»-sangeren. Det kom tydelig frem i en singel den colombianske artisten lanserte i januar.

Her latterliggjør hun nemlig eksens romanse med hans nye, unge flamme.

Vis mer

I sangen synger Shakira – oversatt til norsk:

«Jeg er verdt to 22-åringer», og legger til:

«Du byttet en Ferrari med en (Renault) Twingo/Du byttet en Rolex for en Casio».

I tillegg til denne bitende linjen:

«Jeg var 'out of your league', og det er derfor du nå er sammen med noen som deg».

Romantisk gest

Noen dager senere svarte Piqué ved å poste sitt første bilde av seg selv og Marti på sosiale medier. Han valgte derimot å ikke skrive tekst til innlegget.

Nå tar fotballstjernen nok en gang til Instagram for å vise sin kjærlighet til 24-åringen.

På et selfie sitter duoen tett inntil hverandre og smiler til kamera, og denne gangen har han satt et oransje hjerte i tekstfeltet.

I mars åpnet Piqué for første gang opp om det bitre bruddet fra Shakira, og fortalte hvorfor han hadde valgt å forholde seg taus så lenge.

- Alle har et ansvar om å prøve å gjøre det som er best for barna sine. Det handler om å beskytte dem. Det er oppgaven til alle foreldre. Det er det jeg er fokusert på og det er det som er jobben min som far, sa han i et intervju med spanske El Pais, ifølge E! News, og fulgte opp:

Influenser Mie Cappelen har midlertidig flyttet inn igjen på jenterommet etter bruddet. Video: Nora Skavhaug/Rød Løper Vis mer

- Jeg fortsetter å gjøre det jeg ønsker. Dagen jeg dør vil jeg se meg tilbake og håpe jeg har gjort alt jeg ønsket. Jeg vil være trofast mot meg selv. Jeg kommer ikke til å bruke penger på å fikse på imaget mitt.

Videre innrømmet også 36-åringen at han er på et godt sted i livet.

- Menneskene jeg elsker og bryr meg om er de som kjenner meg. Resten er ikke viktige for meg. Jeg bruker energien min på å være sammen med mine kjære og å gi dem det jeg har. Jeg er veldig lykkelig. Det har vært forandringer i livet mitt og jeg har visst hvordan jeg skal bevare lykken.

Piqué og hans nye kjæreste ble først observert sammen på en musikkfestival i august i fjor - to måneder etter at det ble slutt med popstjernen, ifølge People.

LES OGSÅ: - Ta vare på hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer