Andrea Badendyck:

Deler bilde av kjæresten

«Jeg elsker å være forelsket i deg», skriver Andrea Badendyck under bildet.

DELTE BILDE: Bloggeren Andrea Badendyck legger ikke skjul på at hun er stormende forelsket om dagen. I helgen ga hun følgerne sine noen flere detaljer om sin nye kjæreste. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
DELTE BILDE: Bloggeren Andrea Badendyck legger ikke skjul på at hun er stormende forelsket om dagen. I helgen ga hun følgerne sine noen flere detaljer om sin nye kjæreste. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer
Publisert

I februar kunne toppblogger og tidligere «Farmen»-profil Andrea Badendyck (24) avsløre at hun hadde funnet kjærligheten.

«Verdens snilleste og søteste kjæreste uten tvil, jeg er heldig», skrev hun på egen blogg, i forbindelse med et innlegg om hvordan hun den 24. januar feiret bursdagen sin. Hvem den utvalgte er, ønsket hun imidlertid å holde for seg selv.

Selv om hun fortsatt er sparsommelig med detaljer om kjæresten, viser Badendyck nå fram bilder av sin utkårede på Instagram.

Det var VG som først omtalte saken.

Avstandsforhold

Det var i helga at Badendyck publiserte et bilde av seg og sin nye kjæreste.

«Jeg elsker å være forelsket i deg», skriver hun under et bilde av de to sammen.

Navnet på kjæresten deler hun imidlertid ikke.

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

Love being in love with you 💘

A post shared by ANDREA BADENDYCK 👸🏼 (@andreabadendyck) on

På sin egen blogg har hun derimot gitt noen fler detaljer om mannen som ser ut til å ha kapret hennes hjerte. Her skriver hun at han bor i Riga, Latvia, og at de to derfor har et avstandsforhold.

«Det er så koselig å være med kjæresten min igjen, vi er jo fortsatt nyforelsket, og jeg prøver å nyte denne fantastiske tiden så godt vi kan. Avstandsforhold gjør egentlig det hele enda bedre, for følelsen når man først ser hverandre igjen kan nesten ikke beskrives. Sommerfugler i hele kroppen. Forelskelse og kjærlighet er virkelig det fineste i hele verden, og jeg er så glad for at jeg har fått oppleve det igjen», skriver hun blant annet i innlegget.

Heller ikke på bloggen besvarer 24-åringen lesernes spørsmål om hvem han er, eller hvor de to møttes.

Det har ikke lyktes Se og Hør å komme i kontakt med Badendyck.

Romanserykter

Kort tid etter at «Farmen» startet på skjermen, begynte det å versere rykter om at Badendyck hadde funnet tonen med både den ene og den andre mannlige deltakeren.

Både TV-seere og flere av de andre «Farmen»-deltakerne var blant annet vitne til øyeblikk som viste at hun og tromsøværingen Nikolai Aspen (22) hadde et godt øye for hverandre.

Saken fortsetter nedenfor.

NÆRT FORHOLD: Badendyck og Aspen tilbrakte mye tid sammen inne på «Farmen»-gården, men holdt forholdet på et vennskapelig nivå. Foto: TV 2
NÆRT FORHOLD: Badendyck og Aspen tilbrakte mye tid sammen inne på «Farmen»-gården, men holdt forholdet på et vennskapelig nivå. Foto: TV 2 Vis mer

Dette var hun raskt ute med å avkrefte selv.

- Jeg og Nikolai fikk et veldig nært forhold inne på «Farmen», og vi tilbrakte mye tid sammen. Dette la selvfølgelig produksjonen også merke til, så det ante meg at de ville gjøre en greie ut av det på tv. Men jeg har ikke funnet kjærligheten på «Farmen» altså, sa hun til Dagbladet om Aspen.

Samme dag publiserte imidlertid Badendyck et bilde på Instagram av seg selv og en annen «Farmen»-deltaker, nemlig Paal Nygård (27):

«Han her», skrev Badendyck til bildet, etterfulgt av blant annen en hjerteemoji. Og det tok ikke lang tid før bildet, som i skrivende stund har over 7000 likerklikk, mottok en rekke kommentarer som satte fart i spekulasjoner om en mulig romanse.

Nå har Badendyck altså satt spikeren i kista for romanseryktene med Farmen-kollegaene.

DÅRLIG BEHANDLET: Farmen-deltaker Andrea Badendyck mener hun ble behandlet dårlig av Irene fra årets sesong. Video: Miriam Bakkejord Vis mer

LES OGSÅ: Her blir Northug oppsøkt av Tinder-flørten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer