Nicky Hilton:

Deler babynyhet

Paris Hiltons lillesøster har blitt mamma for tredje gang.

STJERNESØSTRE: Mens Paris Hilton fremdeles drømmer om barn, så har søsteren Nicky Hilton allerede fått tre. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB

STJERNESØSTRE: Mens Paris Hilton fremdeles drømmer om barn, så har søsteren Nicky Hilton allerede fått tre. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av januar kom den hyggelige nyheten om at Nicky Hilton (38) og ektemannen James Rothschild (37) ventet sitt tredje barn sammen.

Fra før av har de døtrene Lily Grace Victoria (5) og Theodora «Teddy» Marilyn (4).

Nå har de to jentene blitt storesøstre, og Hilton og Rothschild har fått sin første sønn. Det avslører rikmannsdatteren selv på sosiale medier tirsdag.

«Vi er offisielt en gjeng på fem! Velkommen til verden søte gutt. Mamma, pappa og storesøstrene dine kunne ikke vært mer forelsket», skriver den nybakte moren på Instagram.

Trebarnsforeldrene giftet seg sommeren 2015 i et storslått bryllup i hjemmet til prins William (40) og hertuginne Kate (40) på Kensington Palace i London.

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

Drømmer om tvillinger

Nicky Hilton er lillesøster til Paris Hilton (41), som giftet seg med forfatter og entreprenør Carter Reum (40) i november i fjor. Også hun ønsker seg barn.

- Vi klarer nesten ikke å vente med å komme i gang med neste steg i livet vårt. Dette er det mest voksne forholdet jeg noen gang har hatt, avslørte Hollywood-stjernen under Grammy Awards i april, ifølge Hello! Magazine.

- Vi er på husjakt og vil starte familie. Jeg gleder meg sånn til å få barn, fortsatte hun.

For halvannet år siden fortalte 41-åringen at hun hadde satt i gang prosessen med prøverørsbehandling.

FORBAUSER FANSEN: I traileren til den nye dokumentaren om Paris Hilton, kalt «This is Paris», viser Hilton for første gang fram det hun betegner som sin ekte stemme. Her kan du høre hvorfor stemmen forbauser fansen. Reporter: Emilie Rydning / Rød løper Vis mer

Prøverørsbehandling er en type assistert befruktning der befruktningen skjer utenfor kroppen.

- Vi har valgt prøverørsbehandling så jeg har mulighet til å få tvillinger dersom jeg vil, avslørte hun da i podkasten «The Trend Reporter with Mara», ifølge People.

LES OGSÅ: - Kroppen min er ugjenkjennelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer