Nicky Hilton:

Deler babynyhet

Paris Hiltons lillesøster har blitt mamma for tredje gang.

STJERNESØSTRE: Mens Paris Hilton fremdeles drømmer om barn, så har søsteren Nicky Hilton allerede fått tre. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB

STJERNESØSTRE: Mens Paris Hilton fremdeles drømmer om barn, så har søsteren Nicky Hilton allerede fått tre. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av januar kom den hyggelige nyheten om at Nicky Hilton (38) og ektemannen James Rothschild (37) ventet sitt tredje barn sammen.

Fra før av har de døtrene Lily Grace Victoria (5) og Theodora «Teddy» Marilyn (4).

Nå har de to jentene blitt storesøstre, og Hilton og Rothschild har fått sin første sønn. Det avslører rikmannsdatteren selv på sosiale medier tirsdag.

«Vi er offisielt en gjeng på fem! Velkommen til verden søte gutt. Mamma, pappa og storesøstrene dine kunne ikke vært mer forelsket», skriver den nybakte moren på Instagram.

Trebarnsforeldrene giftet seg sommeren 2015 i et storslått bryllup i hjemmet til prins William (40) og hertuginne Kate (40) på Kensington Palace i London.

Drømmer om tvillinger

Nicky Hilton er lillesøster til Paris Hilton (41), som giftet seg med forfatter og entreprenør Carter Reum (40) i november i fjor. Også hun ønsker seg barn.

- Vi klarer nesten ikke å vente med å komme i gang med neste steg i livet vårt. Dette er det mest voksne forholdet jeg noen gang har hatt, avslørte Hollywood-stjernen under Grammy Awards i april, ifølge Hello! Magazine.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.