Linn Wøyen Lenes og Øystein Lihaug Solberg:

Deler babynyhet

Realityprofilene har blitt foreldre til en liten jente.

FÅTT BARN: Realityparet Linn Wøyen Lenes og Øystein Lihaug Solberg har fått en datter. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FÅTT BARN: Realityparet Linn Wøyen Lenes og Øystein Lihaug Solberg har fått en datter. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Linn Wøyen Lenes (22) og Øystein Lihaug Solberg (25) møttes første gang under innspillingen av realityprogrammet «Ex on the beach» i 2020, der kjærligheten blomstret nærmest fra første stund.

I desember i fjor kunne de dele den gledelige nyheten om at de ventet sitt første barn.

«Vi gleder oss til du kommer i mai/juni 2022. Vi er spente, nervøse og fulle av kjærlighet. Uansett hvem du er kommer vi til å elske deg skyhøyt», skrev Lenes på Instagram den gang.

FORTSATT STORMFORELSKET: Det er snart ett år siden Linn Wøyen Lenes og Øystein Lihaug Solberg forelsket seg på «Ex on the Beach». Mye har skjedd siden den gang. Video: Rød Løper Vis mer

Fredag kveld avslører Lenes på Instagram at datteren har meldt sin ankomst.

Foto: Skjermdump/Instagram
Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer

Under et bilde av Solberg og den nyfødte, skriver Lenes følgende:

«Vi har det fint, og er så stole. Fødselshistorien kommer snart, vi skal nå bare nyte litt fred og ro etter noen ganske så intense sager som førte til styrtfødsel nå i dag. Endelig».

Se og Hør har forsøkt å få en kommentar fra Linn Wøyen Lenes, foreløpig uten hell.

FORELSKET: Vi har tatt en prat med tidligere «Paradise Hotel»-profil Audun Sørseth om kjærligheten. Video: Rød Løper. Klipp: Luna Lea. Vis mer

Avslører navnet

Lørdag formiddag kunne paret avsløret at navnet på den lille jenta. Det delte de i et innlegg på instagram.

«08.07.2922 kom vår elskede og etterlengtede Amelia til verden», skriver Lenes under bildet av den nyfødte jenta.

Foreldrerollen

Da Se og Hør tok en prat med Lenes i mai, delte den tidligere realitydeltageren tanker om hva slags foreldre hun håper de blir.

- Vi er veldig åpne og aksepterende overfor alle. Vi dømmer ikke i det hele tatt. Det føler jeg er et lite problem i dag. Det er derfor det er så mye mobbing, fordi barn kopierer foreldrene sine. Vi kommer til å være veldig strenge på det at det ikke kommer til å være akseptabelt å snakke nedverdigende om noen. Og at vi støtter henne uansett.

SETTES UT: I «Ex and the City» får Linn Wøyen Lenes kjæresten til å svette når hun forteller om resultatet av en graviditetstest. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Om flytteplaner: - Helt galehus

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer