Michelle Williams:

Deler babynyhet

- Lykken har ikke gått tapt.

GLEDER SEG: Michelle Williams blir mamma igjen. Her med ektemannen Thomas Kail. Foto: Mike Coppola/Getty Images for Turner/AFP/NTB
GLEDER SEG: Michelle Williams blir mamma igjen. Her med ektemannen Thomas Kail. Foto: Mike Coppola/Getty Images for Turner/AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-stjernen Michelle Williams (41) er kjent for å verne godt om privatlivet sitt.

I løpet av de to siste årene har den Oscar-nominerte skuespilleren rukket å både forlove seg, gifte seg og bli mor i all hemmelighet.

Ektemannen hennes er stjerneregissør Thomas Kail (44), som hun traff under innspillingen av miniserien «Fosse/Verdon» - kort tid etter skilsmissen fra indie-musikeren Phil Elverum (43) i 2019.

- En stor glede

Nå avslører derimot Williams selv at hun er gravid igjen og at babyen er ventet til høsten.

SKJULT: Da «Basic Bitch» sesong 3 ble spilt inn, måtte Emilie Skolmen finne finurlige måter å holde gravidmagen skjult. Reporter: Thale Kristensen. Video: Celina Morken/ Rød Løper Vis mer

- Det er en stor glede. Ettersom årene går begynner man på en måte å undres over hva man har i vente eller ikke har i vente. Det er spennende å oppdage at noe du ønsker deg igjen og igjen, er tilgjengelig en gang til. Den lykken har ikke gått tapt for meg eller familien min, deler hun med Variety.

Dette blir 41-åringens tredje barn. Hun har også datteren Matilda (16) fra forholdet med den avdøde «The Dark Knight»-stjernen Heath Ledger.

Williams og Kails sønn Hart (2) ble født under pandemien.

- Det var en påminnelse om at livet fortsetter. Verden vi brakte en baby inn i var ikke den verdenen vi trodde vi skulle bringe en baby inn i. Men babyen er uvitende om det. Han opplever den ubegrensede gleden av oppdagelse og lykken av et kjærlig hjem, forteller hun til bladet.

41-åringen avslører også at hun kommer til å ta en pause fra jobben som skuespiller under graviditeten, fordi hun er så sliten.

MISTET HÅRET: Mari Haugersveen, kjent fra blant annet «Tigerstaden», har mistet mye hår etter fødselen. Video: Mari Haugersveen Vis mer

På 2000-tallet var den tidligere «Dawson's Creek»-stjernen som nevnt i et høyprofilert forhold med Heath Ledger. De ble blant mange sett på som Hollywoods drømmepar, før de gjorde det slutt høsten 2007. I januar året etter døde Ledger av en overdose, kun 28 år gammel.

LES OGSÅ: Sophie Elise Isachsen røper fremtidsplaner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer