Christian Mikkelsen:

Deler babynyhet

Komikeren røper gladnyheten på direktesendt radio.

BLITT FAR: Komikeren røper at han har blitt far. Foto: Marit Hommedal/NTB
BLITT FAR: Komikeren røper at han har blitt far. Foto: Marit Hommedal/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Christian Mikkelsen (31) har blitt pappa. Det avslører han i mandagens sending av radioprogrammet «P3morgen».

– Jeg har blitt pappa, sier Mikkelsen i radioprogrammet, til stor jubel fra programlederne Adelina Ibishi (30) og Martin Lepperød (29).

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

Komikeren kan avsløre at han har blitt pappa til en jente.

- Å bli far har vært helt utrolig fint! Vi er veldig lykkelige og litt trøtte! Å bli far har både vært overveldende, men samtidig veldig naturlig, forteller komikeren til Se og Hør.

På spørsmål om det har blitt plukket ut et navn til den lille jenta, svarer Mikkelsen følgende:

- Vi har noen navn i pipelinen, men ikke bestemt oss ennå.

Humorduo

Sammen med komikerkollega Martin Beyer Olsen (42) er Mikkelsen kjent fra en rekke humorprogram på NRK, blant annet humorserien «Strømmeland», «Verdens minste kommentatorboks» og «Martin og Mikkelsen».

OVERRASKER: I en episode av «Kongen befaler» var det en av deltakerne som tok oppgaven skikkelig på alvor, og overrasket alle med babynyhet. Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen/ Rød Løper Vis mer

NRK-profilen var også nylig vikar for Pernille Sørensen (44) i «Nytt på nytt». Mikkelsens komikerkollega Martin Beyer Olsen kunne på sin side dele gladnyheten om at han hadde blitt pappa i 2020.

Det ble kjent i podkasten «Berrum og Beyer».

– Det er helt absurd, hele greia. Jeg gleder meg så inn i helvete til å være en pappa. Du skjønner det ikke før du er det, forklarte Beyer-Olsen til medprogramleder Lars Berrum (35) den gang.

LES OGSÅ: Mistet eggstokk: - En traumatisk opplevelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer