Martine Ek Hagen:

Deler babynyhet

Martine Ek Hagen skal bli mor for første gang.

Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere «Farmen kjendis»-deltaker og langrennsløper Martine Ek Hagen (30) venter sitt første barn med ektemannen Aleksander Ek.

Paret, som giftet seg så seint som i august, er nå klare for å utvide familien. Det avslører hun selv på Instagram onsdag kveld.

«Er vi heelt sikre på dette, folkens!? Kommer til å bli veldig trangt i senga vår egentlig, To av tre gleder seg i alle fall til at flokken utvides til våren», skriver hun på bildedelingstjenesten under et bilde av hunden og en body.

Tidligere langrennskollega Therese Johaug er en av de som har delt sin gratulasjon i kommentarfeltet.

«Hurra», skriver hun og legger ved tre hjerter.

- Drømmedag

For ganske nøyaktig to måneder siden delte Hagen bryllupd-nyheten med sine Instagram-følgere.

«Giftet meg med min beste venn i går, på den fineste plassen med de fineste folka. For en drømmedag», skrev hun da, og delte flere bilder fra den store dagen.

Den store dagen fant sted drøye to år etter at Ek Hagen kunne dele den hyggelige nyheten om at kjæresten hadde fridd til henne.

BRAKK STAVEN: Frank Løkes forsøk på å ta revansj over «Farmen»-kollega Martine Ek Hagen gikk ikke helt etter planen. Foto: Goodwill / Birkebeinerrennet Vis mer

«Han likte det, (detta usminka, bål-luktende, bustetrollet her) så han putta en ring på det», skrev hun da, og viste tydelig fram den diamantringen.

Paret har imidlertid vært sammen i flere år.

LES OGSÅ: «Evig din, evig min og evig vår»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer