Sophie Elise Isachsen:

Deler avslørende bilder

Den tidligere toppbloggeren viser fram arr og strekkmerker på kroppen til følgerne sine.

OVERRASKER: Sophie Elise Isachsen delte torsdag ettermiddag tre avslørende bilder av kroppen sin med sine over 400 000 følgere på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram/sophieelise
OVERRASKER: Sophie Elise Isachsen delte torsdag ettermiddag tre avslørende bilder av kroppen sin med sine over 400 000 følgere på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram/sophieelise Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere toppbloggeren Sophie Elise Isachsen (25) har en rekke ganger skapt overskrifter for sine plastiske inngrep. Hun har selv aldri forsøkt å holde inngrepene hemmelige og har flere ganger fortalt om hvorfor hun har valgt å gjøre det.

Isachsen har også vært åpen om at hun angrer på rumpe-operasjonen hun fikk gjennomført som 19-åring.

Isachsen er heller ikke ukjent for å dele lettkledde bilder av kroppen med sine over 400 000 følgere på sin private Instagram-profil.

Torsdag kveld deler hun imidlertid et innlegg som skiller seg ut fra de andre.

SKAL OPERERES: Toppblogger Sophie Elise Isachsen skal fjerne rumpeimplantatene, noe som har ført til blandede reaksjoner fra fansen. Video: Julie Easter Christiansen / Reporter: Jonas Scheie Hammer Vis mer

Innlegget inneholder tre avslørende bilder av ulike deler av kroppen hennes. På et av dem holder hun opp t-skjorten og viser fram arret hun har under det ene brystet sitt, mens det andre bildet er tatt fra siden hvor hun viser frem strekkmerkene og cellulittene sine. Det siste bildet er av rumpen hvor hun viser frem enda et arr.

Som tekst står det: «Body love»

Foto: Skjermdump fra Instagram/sophieelise
Foto: Skjermdump fra Instagram/sophieelise Vis mer
Foto: Skjermdump fra Instagram/sophieelise
Foto: Skjermdump fra Instagram/sophieelise Vis mer
Foto: Skjermdump fra Instagram/sophieelise
Foto: Skjermdump fra Instagram/sophieelise Vis mer

Se og Hør har fått tillatelse fra Isachsen til å bruke bildene i saken.

Bryr seg ikke om strekkmerker

I skrivende stund har bildene allerede rukket å få over 8000 likerklikk, og det strømmer inn med kommentarer til den tidligere toppbloggeren. Flere hyller henne for å vise frem arrene og strekkmerkene sine.

Overfor Se og Hør forteller Sophie Elise at det ikke ligger noen dyp årsak bak bildene og at hun helt enkelt bare synes at de er fine.

- Mange tror nok at jeg er opptatt av å se perfekt ut, men alt av arr, strekkmerker og cellulitter bryr jeg meg ikke noe om. Jeg kan synes det ser fint ut. Skulle de helst ikke vært der? Ja, sikkert, men jeg delte ikke disse bildene for å si: «se på meg, jeg er uperfekt». Men, oppriktig fordi jeg synes bildene er digge, forklarer hun.

CRIBS: Jonas får snoke i huset til Sophie Elise, men det er én ting hun nekter å vise frem. Video: Rød Løper Vis mer

- Tenkte du over hva slags innflytelse bildene kan ha på følgerne dine?

- Nei, det tenkte jeg faktisk ikke på. Det tenker jeg heller ikke på når jeg legger ut et såkalt «perfekt» bilde av kropp. Jeg mener at man burde kunne se begge deler. Ta det for hva det er - et fint bilde av kropp, forteller hun, og fortsetter:

- Så jeg deler ikke noe og tenker: «Shit, nå er jeg et godt forbilde», eller «Shit, nå er jeg så kul». Det hadde på en måte vært fake om jeg la ut noe med tanker ala: «Se, nå trykker jeg på de riktige knappene for at folk skal synes at jeg er bra».

ISACHSEN: Faren til blogger Sophie Elise tar datteren i forsvar under debatten i NRK. Video: Celina Morken Vis mer

Elsker kroppen uansett

Videre sier Isachsen at hun deler slike bilder fordi hun selv synes hun ser bra ut.

- Det er en måte kroppen kan se ut på med riktig posering og lys, og så kan den se ut på en annen måte hvis man gjør noe annet.

- Så nei, det er ingenting jeg ønsker å sette lys på annet enn at jeg elsker meg selv både med implantater, uten implantater, med operasjon, med arr og uten arr. Jeg omfavner hele meg og er det noen beskjed bak dette, så er det denne, avslutter hun.

Som tidligere nevnt har Isachsen vært åpen om flere av inngrepene sine, og i oktober i fjor fortalte hun at hun angret på rumpe-operasjonen hun fikk gjennomført som 19-åring.

ÅPEN: Sophie Elise Isachsen har flere ganger vært åpen om inngrepene sine. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
ÅPEN: Sophie Elise Isachsen har flere ganger vært åpen om inngrepene sine. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

I et innlegg på den tidligere bloggen sin, skrev hun derfor at hun skulle til USA for å få reversert operasjonen hun gjennomførte i Tyrkia for omkring fem år siden.

I fjor fikk hun fikset på rumpen. Noe hun dokumenterte både på Instagram og på sin egen blogg, hvor hun også avslørte at hun ikke klarte å sitte under hele hjemreisen. For 25-åringen har nemlig ikke bare fjernet de gamle implantatene - hun har også lagt inn nye.

GRILLES: Sophie Elise fikk kjørt seg i julekalenderen til Espen Eckbos karakter Asbjørn Brekke for noen år tilbake. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Tordnet mot Isachsen

Bloggeren har tidligere fått massiv kritikk for å ha frontet usunne kroppsidealer ved å vise fram sine plastiske inngrep - blant annet fra blogger Kristin Gjelsvik (33).

I midten av mars i fjor la sistnevnte ut en video hvor hun omtalte Sophie Elise som «Norges farligste og dårligste forbilde». Senest i år fikk hun igjen høre det av Gjelsvik som tordnet mot Isachsen i sin takketale for «Årets sterke mening» under Vixen Awards.

  • Se hele Gjelsviks tale i videoen under.
RASER I TAKKETALEN: Kristin Gjelsvik tar et oppgjør med Sophie Elise i takketalen på Vixen awards. Video: Kine Falch Vis mer

Etter talen fortalte Isachsen at hun syntes det var synd at Gjelsvik brukte talen sin til «å snakke dritt» om henne.

KOMMENTARENE STRØMMET INN: Sophie Elise delte bilde av at hun hadde fjernet silikonen. Responsen var overraskende. Reporter: Thea Hope / Video og edit: Kine Falch Vis mer

- Jeg vet hva jeg formidler og hva jeg står for, og jeg vet at jeg har hatt publikum i ti år, og det er ikke fordi det er snakk om rumpa mi og plastisk kirurgi, var noe av det hun sa til Se og Hør etter prisutdelingen.

Gjelsviks tale skapte raskt en debatt, og i februar ble det duket for «Debatten» på NRK hvor Gjelsviks Vixen-utspill blant annet var et av temaene.

LES OGSÅ: Slik håndterer hun kritikken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer