Jørgine Massa Vasstrand:

Deler åpenhjertig innlegg: - Får virkelig kjørt seg

Jørgine Massa Vasstrand deler egne tanker etter fire svangerskap.

ÆRLIG: Jørgine Massa Vasstrand har båret frem fire barn. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
ÆRLIG: Jørgine Massa Vasstrand har båret frem fire barn. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er det en ting det er mange meninger om, men som det likevel snakkes for lite om ifølge flere, så er det kvinnekroppen. Spesielt med tanke på svangerskap, fødsel og tiden etter man har brakt et barn til verden.

Treningsinfluenser og TV-profil Jørgine Massa Vasstrand (32) har tidligere delt svært ærlige innlegg etter fødsel. At kroppen går gjennom en stor endring, viser og påpeker hun også overfor følgerne sine på Instagram onsdag kveld.

«Har vært på en liten løpetur, men måtte bytte til rask gange på grunn av vondt i tærne. Føttene mine har vokst. Igjen», skriver hun blant annet.

Kroppen endres

Da hun ble trebarnsmor økte skostørrelsen med en halv størrelse. Dette har også skjedd i forbindelse med henne fjerde svangerskap, forteller hun.

SETTES UT: Brødrene Emil og Silas Vasstrand får i oppgave å arrangere babyshower til storesøster Jørgine, og resultatet blir en litt annerledes feiring. Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

«Dette er veldig upraktisk. Nå eier jeg veldig mange sko som er litt for små», fortsetter hun.

Jørgine og ektemannen Morten Sundli (32) ble foreldre igjen i januar, da sønnen Indigo Iro kom til verden.

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

«Ikke nok med hengepupper og en rumpe som synker litt lenger ned på låret for hvert barn … måtte få litt større føtter også», fortsetter hun.

Se og Hør har vært i kontakt med Jørgine, og fått tillatelse til å gjengi innleggene fra Instagram-story.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler klipp fra fødestua i den nyeste episoden av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

«Strekkmerker og arr»

Den 32 år gamle treningsinfluenseren deler også et ærlig bilde av magen etter fødsel, hvorpå hun skriver at hun glemte å nevne strekkmerker og løshud, som også er en «gøyal konsekvens» av å bære frem et barn.

«Er ikke det at det ikke er verdt det altså, men kvinnekroppen får virkelig kjørt seg både under svangerskapet, fødsel og i barselperioden … og selv om både arr, strekkmerker og løshud kan være en påminnelse om at man faktisk har klart å bære frem et barn til verden, så er det også innafor å synes at det er litt kjedelig», skriver 32-åringen.

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Videre påpeker Jørgine at man også skal få lov til å foretrekke at det ikke syntes at man hadde gjennomgått eks antall svangerskap, fødsler og ammerunder.

«Jeg er en av de, men det betyr likevel ikke at jeg ikke er ufattelig takknemlig for barna jeg har kunnet bære frem og ikke minst stolt over kroppen min».

MISTET HÅRET: Mari Haugersveen, kjent fra blant annet «Tigerstaden», har mistet mye hår etter fødselen. Video: Mari Haugersveen Vis mer

Firebarnsmor

I tillegg til sønnen som kom til verden tidligere i år, har Jørgine også datteren Filippa og sønnene Sokrates og Milano.

Da Se og Hør traff henne forrige måned, åpnet hun seg også om de første månedene som en familie på seks.

- Ja, det er mye greier og det er voldsomme mengder logistikk for å få det til å gå rundt. Og det hadde jo absolutt ikke gått hadde det ikke vært for at Morten (Sundli journ.anm.) har lagt opp fotballen og nå fokuserer 100 prosent på at jeg skal klare å både ha mammaperm og jobbe, fortalte hun.

Og at det ikke blir lettere med flere barn, kunne Jørgine skrive under på.

- Det er stor forskjell på tre og fire barn. Nå har vi fire stykker som vil fire forskjellige ting, og vi er bare to voksne så det går jo ikke opp. Det er veldig travelt, innrømmet hun.

ÆRLIGE BILDER: Tea Broholm, kjent fra «Paradise Hotel» er nybakt mor. Nå deler hun ærlige bilder av kroppen etter fødselen. Video: Instagram / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Aldri hatt en verre dag på stranden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer