Rebecca Stella Simonsson:

Deler åpenhjertig: - Er så tungt

Stjernen deler tung beskjed.

ÆRLIG: Rebecca Stella Simonsson forteller ærlig om situasjonen hun står i for tiden. Foto: Skjermdump fra Instagram
ÆRLIG: Rebecca Stella Simonsson forteller ærlig om situasjonen hun står i for tiden. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Som influenser deler man livets oppturer og nedturer med følgerne sine. Det gjør også influenser, modell og «Paradise Hotel Sverige»-programleder Rebecca Stella Simonsson (36), som har nesten en halv million følgere på Instagram.

Til sine over 37 000 YouTube-abonnementer, letter influenseren på sløret om utfrordringer med en graviditet, som har gjort sterkt inntrykk på stjernen. Det skriver svenske Hänt.

- Skal vente på en spontanabort

Simonsson bor i Los Angeles med ektemannen Manny Dion, og deres fire år gamle sønn Dion. Ifølge Hänt har det en stund vært stille fra influenseren, men nå bryter hun tausheten for å fortelle om hva hun har gått gjennom den siste tiden.

HYLLES: Millioner har sett Tiktok-videoene til Amie Butler, der hun forteller om livet som aseksuell. Reporter: Luna Lea. Vis mer

Programlederen og ektemannen forsøkte å få sitt andre barn, og tok lett på det siden ekteparet ble gravide med sønnen på andre forsøk. Men prosessen med å få et barn nummer to skulle bli alt annet enn enkel.

- Det var meningen at denne videoen skulle bli en video der jeg forteller at jeg er gravid. Jeg tenkte å vente tre måneder, for da bruker man jo som oftest å vite om man får beholde barnet, men dessverre gikk det ikke så bra for meg denne gangen, sier en berørt Simonsson i videoen.

Tidligere har programlederen gått på hormontabletter i tillegg til å ha oppsøkt diverse fertilitetsklinikker, skriver Hänt. Til slutt mottok ekteparet gode nyheter: Simonsson var gravid.

Så skulle en dårlig nyhet komme like etter. Fosteret vokste ikke.

- Jeg er i uke syv, og har vært på ultralyd der legene kunne konstantere at det ikke hadde vokst i magen og at de ikke finner hjerteslag. Og at jeg skal vente på en spontanabort og være forberedt på det verste, så jeg går bare og venter på at jeg skal begynne å blø nå, forteller hun.

NY STEMME: - Jeg har ikke delt stemmen min på ekstremt lenge, kanskje for lenge, skriver artisten på Instagram. Video: instagram. Vis mer

Vil hjelpe andre

Ifølge Lommelegen er det vanlig å oppleve en spontanabort, og man tror at mellom 10-15 prosent av alle graviditeter ender i spontanabort. 97 prosent av alle spontanaborter skjer under første trimester (de første 12 ukene).

Til sine YouTube-abonnementer forteller den svenske influenseren at hun ønsker å dele sin opplevelse, i håp om å være til hjelp for andre i samme situasjon.

- Det her er så tungt, jeg har forsøkt så lenge. Jeg har hele tida tenkt at jeg skal fortelle det for jeg vet at det er så mange som går gjennom lignende ting, og jeg vil bare at dere skal vite at dere ikke er alene, sier TV-profilen, og innrømmer at hun har det tøft.

DET VIKTIGSTE NÅ ER KJÆRLIGHETEN: Sist uke fylte Shabana Rehman 46 år, og etter det siste halve året med kampen mot kreft, har hun nå fokus på håp og kjærlighet. Video: Stig H. Justad Klipp: Jakob Geir Grimsmo Vis mer

LES OGSÅ: Spontanaborterte: - Jeg skrek av smerte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer