Shakira:

Deler ærlig innlegg etter bruddet

«Selv om noen har sviktet oss, må vi fortsette å stole på andre.»

EMOSJONELT INNLEGG: Shakira delte første nyttårsdag et emosjonelt innlegg på Instagram, som trolig sikter til den angivelige utroskapen som ekskjæresten Gerard Piqué skal ha utsatt henne for. Foto: Alberto Simon/DYDPPA/Shutterstock/NTB
EMOSJONELT INNLEGG: Shakira delte første nyttårsdag et emosjonelt innlegg på Instagram, som trolig sikter til den angivelige utroskapen som ekskjæresten Gerard Piqué skal ha utsatt henne for. Foto: Alberto Simon/DYDPPA/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I juni i fjor bekreftet artisten Shakira (45) at hun og den tidligere fotballspilleren Gerard Piquè (35) hadde valgt å gå hver til sitt, etter tolv år som kjærester. Det opplyste spanske Huffington Post.

Årsaken til bruddet skal ha vært at Shakira tok Piqué på fersken med en annen kvinne. Dette skal ha ført til at popstjernen kastet ham ut av deres felles hjem, skrev den spanske avisen El Periodico, gjengitt av svenske Expressen i juni.

Nå åpner «Waka Waka»-sangeren seg om det vonde året som har vært på Instagram. Det skriver blant andre People.

I det emosjonelle innlegget, skrevet på spansk og engelsk, kommer artisten med et oppløftende budskap for 2023 til fansen, hvor det står følgende:

«Selv om noen har sviktet oss, må vi fortsette å stole på andre. Når du blir møtt med forakt, må du fortsette å kjenne din egen verdi. For det er flere gode mennesker enn uanstendige. Det er flere mennesker med empati enn likegyldighet. De som drar er færre enn de som blir ved vår side», er blant det hun skriver.

45-åringen uttrykker også sin tro på at smerte kan føre til at man vokser som menneske.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.