Julia Bradbury:

Deler ærlig bilde etter mastektomi

Programlederen måtte opereres etter kreftbeskjed.

OPERERT: Programleder Julia Bradbury måtte denne uken fjerne ett bryst. Nå deler hun en ny oppdatering. Foto: Skjermdump
OPERERT: Programleder Julia Bradbury måtte denne uken fjerne ett bryst. Nå deler hun en ny oppdatering. Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige måned kom den triste nyheten om at tv-profilen Julia Bradbury (51) hadde fått påvist brystkreft. Det oppdaget hun etter en standard mammografiundersøkelse.

Kort tid senere avslørte 51-åringen at hun forberedte seg på en operasjon - som et ledd i kreftbehandlingen, ifølge Sky News.

STOLTE: Michael Bublé og kona Luisana Lopilatos, holdt nylig en direktesending på Instagram, hvor den tidligere kreftsyke sønnen deres, Noah, dukket opp. Reporter: Christian Wehus. Video: @Michael Bublé. Vis mer

Måtte fjerne bryst

Operasjonen hun måtte gjennom var en mastektomi, som er fjerning av ett eller begge bryst enten delvis eller fullstending.

Fredag forrige uke publiserte Bradbury et bilde på Twitter, der hun forberedte seg på å ta farvel med det ene brystet.

«Hadet bra, venstre pupp. Takk. Jeg har ammet barna med deg, jeg har hoppet i havet, jeg har gått tusen mil med deg. Nå er det på tide med noe nytt», skrev hun til innlegget.

Samtidig oppfordret hun følgerne sine til å sjekke seg for brystkreft, og påpekte at «én person blir diagnostisert med brystkreft i Storbritannia hvert tiende minutt».

Delte ærlig bilde

Mandag denne uken kom oppdateringen.

Da delte hun nemlig et ærlig bilde med følgerne sine, denne gang fra sykehussengen.

«Angsten jeg følte før mastektomien var overvelmende. Nå føler jeg lettelse», innleder hun.

51-åringen skriver videre at hun er trist over at det er «et så brutalt inngrep som må til for mange kreftpasienter», men at hun «velger livet».

På sosiale medier skriver tv-profilen også at hun må bruke en spesielt designet BH de neste seks ukene for å beskytte kroppen etter operasjonen.

TAR ALT: Den kreftsyke influenseren bestemte seg denne uka for å fjerne alt håret. - Jeg trodde det skulle være vanskelig, skriver hun på Instagram. Video: Instagram / @elin.kjos Vis mer

Julia Bradbury er best kjent som programleder for BBC og ITV, der hun har spesialisert seg i dokumentarer og forbrukerforhold. Hun er aller mest kjent som programleder for BBC One-programmet «Countryfile».

LES OGSÅ: Kreftsyke Eli: - Utrolig nedtur

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer