Ashley Graham:

Deler ærlig bilde av mammakroppen

- Vi har vært gjennom mye.

ÆRLIG: Ashley Graham har lenge blitt hyllet for å være ærlig om svangerskap og kropp. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB
ÆRLIG: Ashley Graham har lenge blitt hyllet for å være ærlig om svangerskap og kropp. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juli i fjor kom nyheten om at den amerikanske modellen Ashley Graham (34) ventet barn igjen, sammen med ektemannen Justin Ervin.

Noen måneder senere delte modellen en ekstra hyggelig melding: det var to barn i magen, og hun skulle dermed bli tvillingmamma. I januar kom de to små guttene til verden, etter at 34-åringen hadde gått helt til termin.

«Justin og jeg er så glade for at vi kan dele nyheten om at våre guttebabyer endelig er her. De ble født tidlig denne morgenen hjemme og er glade og friske», skrev hun på Instagram.

Nå deler hun en oppdatering med følgerne sine - som hun hylles av følgerne for, ifølge Us Weekly.

EGEN BARBIE: Supermodellen Ashley Graham ble hedret med egen Barbie-dokke under Glamour's Women of the Year Awards. Video: Addition Elle / Ashley Graham / Instagram Vis mer

Hylles

I et nytt innlegg på Instagram deler 34-åringen nye bilder av magen etter fødselen - tre måneder etter at sønnene kom til verden.

«Hei, ny mage. Vi har vært gjennom mye. Tusen takk. #tremånederetterfødsel», skriver hun til innlegget, og legger ved tre bilder av magen.

Siden innlegget ble delt søndag norsk tid, har hun mottatt 730 000 likerklikk, samt nesten 6750 kommentarer.

«Jeg har vært redd i evigheter for å bli gravid og få strekkmerker … men herregud! Du får det til å se vakkert og naturlig ut, og noe jeg aldri kommer til å skamme meg over, fordi kroppen lager liv! Takk for påminnelsen», skriver en følger.

«Takk for at du publiserer den ekte deg. Dette får folk som går gjennom dette til å føle at de ikke er alene», skriver en annen.

«Og den magen har de mest fantastiske historiene å fortelle», påpeker en tredje, mens en fjerde legger til:

«Perfekt, perfekt, PERFEKT».

DRØY: Khloé Kardashians reklamefilm for Good American var for drøy for TV. Video: Steffen Pettersen/Se og Hør Vis mer

Det var i januar for to år siden at Graham og ektemannen kunne ønske sønnen Isaac Menelik velkommen til verden. Et og et halvt år senere kom altså nyheten om at de skulle bli foreldre til tvillinger.

Modellen har hele veien gjennom svangerskapet blitt hyllet for åpenheten rundt forandringene som skjedde i kroppen, og for at hun har delt bilder jevnlig av både strekkmerker og kropp.

LES OGSÅ: - Hun er gammel og kjedelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer