Ashley Graham:

Deler ærlig bilde av mammakroppen

- Vi har vært gjennom mye.

ÆRLIG: Ashley Graham har lenge blitt hyllet for å være ærlig om svangerskap og kropp. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB
ÆRLIG: Ashley Graham har lenge blitt hyllet for å være ærlig om svangerskap og kropp. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juli i fjor kom nyheten om at den amerikanske modellen Ashley Graham (34) ventet barn igjen, sammen med ektemannen Justin Ervin.

Noen måneder senere delte modellen en ekstra hyggelig melding: det var to barn i magen, og hun skulle dermed bli tvillingmamma. I januar kom de to små guttene til verden, etter at 34-åringen hadde gått helt til termin.

«Justin og jeg er så glade for at vi kan dele nyheten om at våre guttebabyer endelig er her. De ble født tidlig denne morgenen hjemme og er glade og friske», skrev hun på Instagram.

Nå deler hun en oppdatering med følgerne sine - som hun hylles av følgerne for, ifølge Us Weekly.

Hylles

I et nytt innlegg på Instagram deler 34-åringen nye bilder av magen etter fødselen - tre måneder etter at sønnene kom til verden.

«Hei, ny mage. Vi har vært gjennom mye. Tusen takk. #tremånederetterfødsel», skriver hun til innlegget, og legger ved tre bilder av magen.

Siden innlegget ble delt søndag norsk tid, har hun mottatt 730 000 likerklikk, samt nesten 6750 kommentarer.

«Jeg har vært redd i evigheter for å bli gravid og få strekkmerker … men herregud! Du får det til å se vakkert og naturlig ut, og noe jeg aldri kommer til å skamme meg over, fordi kroppen lager liv! Takk for påminnelsen», skriver en følger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer