Sandra Lyng:

Deler ærlig bilde:
- Helt vanlig

Sandra Lyng tar til Instagram for å hylle «mammakroppen».

ÅPENHJERTIG: Sangfuglen deler ærlig bilde med følgerne sine på Instagram. Foto: Privat
ÅPENHJERTIG: Sangfuglen deler ærlig bilde med følgerne sine på Instagram. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For fire år siden kunne forfatter og sangstjerne Sandra Lyng (34) dele den hyggelige nyheten om at hun skulle bli mor for første gang. I 2018 ønsket hun og samboeren, Lasse Langerud (38), velkommen til lille Sander (3).

34-åringen har tidligere beskrevet familietilværelsen som idyllisk, samtidig som hun har vært åpen med følgerne sine om blant annet kroppspress, mental helse og de vanskelig stundene som småbarnsmor.

Nå deler barnebokforfatteren et ærlig bilde i sosiale medier for å sette søkelys på den mye omtalte «mammakroppen».

Fikk graviditetsspørsmål

Overfor Se og Hør røper Lyng at årsaken til at hun velger å vise frem bildet, er fordi følgerne hennes begynte å lure på om barn nummer to er på vei.

- For en stund siden delte jeg et bilde av meg og sønnen min fra han var noen måneder gammel, da med en liten søt kulemage. Jeg fikk da spørsmål i kommentarfeltet om jeg var gravid. Det reagerte jeg litt på, innrømmer 34-åringen.

Hun ønsker å normalisere og hylle kropper som har vært gjennom svangerskap og fødsel.

- Det er faktisk helt vanlig at magen ikke ser ut som før graviditeten, noen måneder etter fødsel, eller ofte - noen gang igjen. Jeg har stusset litt på den trangen til å «se ut som før». Som før hva? Før man ble mamma? fortsetter hun til Se og Hør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer