Ariana Grande og Pete Davidson:

Dekket over kjæreste-tatoveringene etter bruddet

Ariana Grande har lagt bruddet med Pete Davidson bak seg en gang for alle.

DEKKET OVER: Ariana Grande hadde tidligere tatovert ordet «Reborn» på venstrehånden. Nå er den erstattet med motiv av en olivengren. Foto: NTB scanpix / Instagram
DEKKET OVER: Ariana Grande hadde tidligere tatovert ordet «Reborn» på venstrehånden. Nå er den erstattet med motiv av en olivengren. Foto: NTB scanpix / Instagram Vis mer
Publisert

Sangstjernen Ariana Grande (25) og komiker Pete Davidson (24) brøt forlovelsen nesten like fort som den ble til. I midten av oktober ble det nemlig kjent at det tilsynelatende stormforelskede paret hadde gått hver til sitt.

Bruddet skjedde bare tre måneder etter at Ariana fikk en ring på fingeren, etter at duoen kun hadde vært kjærester i et par uker.

Selv om Pete angivelig skal drømme om gjenforening med superstjernen, kan det se ut til at Ariana har valgt å legge bruddet bak seg.

Endret tatovering

Mens de var kjærester tok nemlig de unge turtelduene flere matchende tatoveringer. Allerede før bruddet ble offentlig kjent valgte imidlertid Pete å dekke over en tatovering på halsen, som var dedisert til kjæresten.

I juni tatoverte han en sort kaninmaske, den ikoniske masken Ariana har på seg på albumcoveret til «Dangerous Woman», på halsen. Den har nå blitt omgjort til et stort, sort hjerte.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

RASKT UTE: Pete Davidson tatoverte en kaninmaske på halsen da han ble sammen med Ariana Grande. Rett før bruddet var tatoveringen dekket over av et sort hjerte. Foto: NTB scanpix
RASKT UTE: Pete Davidson tatoverte en kaninmaske på halsen da han ble sammen med Ariana Grande. Rett før bruddet var tatoveringen dekket over av et sort hjerte. Foto: NTB scanpix Vis mer

Matchende tatovering

Men det er ikke bare komikeren som har tatt slike skritt for å fjerne minnene om den korte forlovelsen.

Onsdag delte Ariana en video på Instagram-stories der man ser en splitter ny tatovering på hennes venstre hånd, ifølge Elle.

Mens tatoveringen tidligere viste ordet «Reborn», er dette nå blitt dekket over med en olivengren.

«Reborn»-tatoveringen var nemlig en av tatoveringene duoen tok sammen, og da de dukket opp sammen på den røde løperen under MTV Video Music Awards i august, kom tatoveringene tydelig frem.

Duoen har også skriften «H2GKMO», som står for «Honest to God, knock me out», på høyrehånda, men det er ikke kjent om det tidligere paret har dekket til den eller ei.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

VARME FØLELSER: Pete Davidson og Ariana Grande skjulte ikke sine følelser for hverandre da de dukket opp på MTV Video Music Awards i august. Foto: NTB scanpix
VARME FØLELSER: Pete Davidson og Ariana Grande skjulte ikke sine følelser for hverandre da de dukket opp på MTV Video Music Awards i august. Foto: NTB scanpix Vis mer
KJÆRLIGHETSTATOVERING: Det er denne tatoveringen Ariana Grande har valgt å dekke over. Foto: NTB scanpix
KJÆRLIGHETSTATOVERING: Det er denne tatoveringen Ariana Grande har valgt å dekke over. Foto: NTB scanpix Vis mer

Spøkte om bruddet

Nyheten om at de to stjernene hadde gått hver til sitt, var i starten kun basert på rykter. Nylig lettet imidlertid Pete på sløret og bekreftet at de hadde flyttet fra hverandre.

Det gjorde han i stand-up-showet «Judd & Pete for America», som han holder sammen med filmprodusenten Judd Apatow (50).

Overraskende nok slo han flere vitser om den brutte romansen - blant annet om de matchende tatoveringene de tok sammen.

- Det er veldig åpenbart at jeg og Ariana har gjort det slutt. Men da vi ble forlovet tok vi tatoveringer sammen. På det tidspunktet var det et magasin som spurte: «Er Pete Davidson dum?», og 93 prosent svarte «ja».

- Kompisen min sa til meg: «Ikke hør på dem. De er bare en gjeng med hatere». Og jeg bare: «ja, f**k det. Jeg er ikke dum». Her om dagen hang jeg med kompisen på kjøkkenet mitt, og han bare: «Kompis, det viste seg at du var dum likevel», sa han ifølge E! News.

Selv om Grande ikke direkte har uttalt seg om bruddet, har hun hintet om det i sosiale medier. Hun har også slettet alle bildene av Davidson fra sin Instagram-konto.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

DEN GANG DA: Artisten og komikeren fremsto svært forelsket, så bruddet kom som et sjokk for flere av fansen. Her avbildet i juni. Foto: NTB scanpix
DEN GANG DA: Artisten og komikeren fremsto svært forelsket, så bruddet kom som et sjokk for flere av fansen. Her avbildet i juni. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Farvel til internett

I en melding på Instagram-stories skrev hun også følgende:

«På tide å si farvel til internettet for en stund. Det er vanskelig å ikke komme borti nyheter og ting som jeg prøver å unngå for øyeblikket», skrev hun, og la til:

«Det er veldig trist og vi prøver veldig hardt å holde oss gående. Elsker dere, og takk for at dere alltid er her».

Det tok imidlertid ikke lang tid før hun valgte å slette innlegget. Likevel rakk pressen å få det med seg, og ble i en rekke medier omtalt som at hun bekreftet bruddet.

Samtidig hintet 25-åringen om at hun ikke hadde hatt det helt enkelt de siste turbulente dagene.

«Jeg kan ikke tro at jeg nesten lot angsten min ødelegge for meg i dag. Ikke i dag, satan! Ikke i morgen eller dagen etter det - ikke mer. Du kan suge min store, grønne p*kk. Jeg skal synge ut følelsene mine og være en stor, vandrende klump med kjærlighet», skrev hun i et annet innlegg, ifølge E! News.

LES OGSÅ: - Jeg har ikke gitt henne et blikk engang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer