Travis Barker:

Dekket over eksens navn

Travis Barker viser sin kjærlighet for Kourtney Kardashian nok en gang, men ikke alle ser ut til å være like fornøyd med resultatet.

NY TATOVERING: Travis Barker viser sin kjærlighet for Kourtney Kardashian med en ny tatovering. Foto: Mega / Jeremy Smith/ NTB
NY TATOVERING: Travis Barker viser sin kjærlighet for Kourtney Kardashian med en ny tatovering. Foto: Mega / Jeremy Smith/ NTB Vis mer
Publisert

I midten av oktober kom gladnyheten om at Travis Barker (41) hadde fridd til Kourtney Kardashian (42). Duoen bekreftet forholdet tidligere i år, og nå er de altså i gang med å planlegge sitt fremtidige bryllup.

Siden duoen bekreftet forholdet har de blitt hyppig omtalt i mediene, og de er ikke ukjent for å skape overskrifter. Denne gangen er det imidlertid en ny tatovering som fanger oppmerksomheten.

OVERRASKER:Kourtney Kardashian overrasket som skuespiller i Netflix-filmen «He's all that». Video: Se og Hør/Netflix Vis mer

Barker har nemlig valgt å vise sin kjærlighet for Kardashian ved å ta en ny tatovering. Tatoveringen skal forestille realitystjernens lepper og er plassert på den ene bicepsen til trommeslageren.

Det melder blant andre E! News.

Tatovør Scott Campbell (44) delte et glimt av det ferske kunstverket på Instagram-profilen sin med bildeteksten:

«Skorpion sesong. På Travis Barker … Lepper rett fra munnen til Kourtney Kardashian. Gratulerer dere to».

Campbells bilde viser Kardashians lepper plassert like under en stor tatovering av en skorpion. Skorpionen skal være en hyllest til Travis' stjernetegn.

Det er imidlertid ikke tatoveringen i seg selv som vekker oppsikt, men heller at plasseringen av den trolig ikke er tilfeldig.

SETTES PÅ PLASS: Da Kim Kardashian spilte inn en reklamefilm til Instagram-story fikk hun passet sitt påskrevet av datteren North West. Video: Instagram - @kimkardashian/Se og Hør Vis mer

Ikke tilfeldig plassert?

For de fleste vil det trolig være vanskelig å legge merke til en ny tatovering på Barkers nokså heltatoverte kropp, men ekskona Shanna Moakler (46) skal tydelig ha fått med seg hvor den nye tatoveringen er plassert.

Skorpionen dekker nemlig over en eldre tatovering dedisert til Moakler, ifølge The Sun. Tidligere var det et hjerte med Moaklers navn inni som prydet Blink-182-trommisens arm.

Og nettopp dette ser det ikke ut til at Moakler er særlig fornøyd med. I etterkant delte hun nemlig et innlegg på Instagram-story, noe The Sun tolker som et stikk i retning eksmannen.

«Jeg har aldri brydd meg om de små tingene», skrev hun, og la til en emoji formet som lepper. Setningen er for øvrig et sitat fra filmen «Point of No Return», ifølge den britiske avisen.

SKILLES: Det var duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der fortalte Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Turbulent forhold

Travis Barker og Shanna Moakler giftet seg tilbake i 2004. Bare to år senere ville Barker skille seg. De to hadde et turbulent forhold, frem til de gikk hver til sitt i 2008.

EKSER: Shanna Moakler og Travis Barker tilbake i 2006 da de fremdeles var gift. Foto: Shutterstock Editorial / Peter Brooker/ NTB
EKSER: Shanna Moakler og Travis Barker tilbake i 2006 da de fremdeles var gift. Foto: Shutterstock Editorial / Peter Brooker/ NTB Vis mer

Sammen har eksparet de to barna Alabama Luella Barker (15) og Landon Asher Barker (18). I 2020, før Barker og Kardashian ble sammen, fortalte Moakler overfor Hollywood Life at hun og Barker samarbeider godt om å oppdra barna.

Men nå kan det altså tyde på at hun ikke er like fornøyd med eksmannen, noe fansen tidligere har spekulert på at hun ikke er. Blant annet da Barker og Kardashian offentliggjorde forholdet.

Den gang delte Moakler et bilde av seg selv på Instagram.

Bildet i seg selv var ikke noe oppsiktsvekkende, men i kommentarfeltet dukket det opp en kommentar som omhandlet at Kardashian var en stor nedgradering fra Moakler.

Og denne kommentaren fikk et aldri så lite likerklikk av ekskona. Det bør nevnes at hun i etterkant gikk ut og sa at dette simpelthen var et uhell.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

Flere kjæreste-tatoveringer

Tatoveringen dedisert til Kardashian er derimot ikke den første romantiske tatoveringen som er blitt tatovert på Barkers kropp.

Dette er heller ikke første gang Barker har tatt en tatovering for å vise sin kjærlighet for Kardashian. I april fikk han realitystjernens navn tatovert rett over hjertet.

Samme måned tatoverte Kardashian selv en tatovering på forloveden, hvor hun skrev: «Jeg elsker deg». Kort tid senere berømmet Barker kjærestens tatoveringsferdigheter på Instagram-story.

Der beskrev han henne som den «beste tatovøren».

Ifølge E! News tror også fansen at Barker har fått sin forlovede til å lage en tatovering på låret hans som lyder: «Du er så kul».

Realitystjernens håndskrift skal være slående lik tatoveringen, og setningen er en linje fra en av favorittfilmene deres «True Romance».

LES OGSÅ: Røper detaljer om datterens brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer