Dekket kroppen med mini-menn

Lady Gaga kaster klærne for godlukt.

DEKKET AV MENN: Lady Gaga er kun dekket av modeller i miniatyr på reklamebildet for sin nye parfyme.  Foto: Faksimile Fame-reklamen
DEKKET AV MENN: Lady Gaga er kun dekket av modeller i miniatyr på reklamebildet for sin nye parfyme. Foto: Faksimile Fame-reklamen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lady Gaga (26) er kjent for å overraske og sjokkere med sine fantasifulle antrekk, men nylig tok hun bekledningen til et nytt nivå i en ny reklame.

«Born this way»-sangeren stiller naken i reklamen til sin nye parfyme «Fame» – med de mest intime områdene dekket av muskuløse menn i miniatyr.

Gaga publiserte bildet på Twitter og skrev at hun var litt nervøs.

- Jeg skal ikke lyve, jeg er litt nervøs. Det har vært en stund siden jeg har delt noe arbeid med dere, men jeg er så stolt av Steven (fotografen) og meg selv. Vi sov ikke i det hele tatt, skrev hun.

På bildet ser derimot Gaga svært komfortabel ut, mens hun hviler med en arm over hodet mens mini-mennene kravler over kroppen hennes.

26-åringen liker å være annerledes og har laget den første svarte parfymen, som blir gjennomsiktig når man sprayer den på huden. 

Artisten har den siste tiden vært i søkelyset på grunn av sin Australia-turné, der hun blant annet fikk en klubbe i hodet og skrøt av fansens pupper.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ler av Lindsays diett

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer