Dejlig reklamefilm

Den norske gullpalmevinneren Bobby Peers har regissert de nye reklame-filmene som skal forsøke å trekke enda flere nordmenn til Danmark.

Nyhavn, København, Danmark
Nyhavn, København, Danmark Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SE OG HØR TV: Se de morsomme videoene HER og HER!


Etter ett års pause vil ”Det er dejlig å være norsk – i Danmark”-filmene igjen bli å se på norske TV-skjermer. I 17 år har VisitDenmark vist sine reklamefilmer som etter hvert har blitt svært godt befestet i den norske befolkningen.

Tilhengerskare
- De gamle filmene har i løpet av årene fått en ganske stor tilhengerskare. Fra tid til annen får vi henvendelser fra folk som lurer på om det kommer nye filmer. Et slikt engasjement er selvsagt morsomt for oss, sier turistsjef Vidar Mørch i VisitDenmark i Norge.

Selv om årets kampanje, basert på avisannonsering, har fått stor oppmerksomhet, ønsker VisitDenmark å gå tilbake til TV-skjermen. – TV er fortsatt det mest emosjonelle mediet, derfor ønsker vi å kjøre en TV-kampanje igjen. Filmene, som i hovedsak blir vist i løpet av våren, bygger på den gode arven fra tidligere reklamefilmer, men med en uttrykksform tilpasset dagens seere, understreker turistsjefen.

Gullpalmevinner
Regissør for reklamefilmene er Bobby Peers. Han vil nok for mange være mest kjent for kortfilmen ”Sniffer” som fikk Gullpalmen under årets filmfestival i Cannes. Med de to filmene ”Satisfaction” og ”Nøgne” som han nå har regissert for VisitDenmark, har han også fått sin debut som reklamefilm-regissør.

Så gjenstår det å se hvor mange flere nordmenn som lar seg lokke til vår dejlige nabo i sør...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer