- Deilig om folk kan legge bort fordommene

Linni Meister reagerer på kritikken mot «Tigerstaden».

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Modell og blogger Linni Meister (26) har lenge delt livet sitt med TV2 Bliss' seere i realityserien «Linni», og nå er hun også med i kanalens nysatsning «Tigerstaden».

I serien får vi være flue på veggen i livene til de fire hovedpersonene Linni Meister, Mari Haugersveen, Therese Haugsnes og Carina Dahl. 

- Jeg er så stolt av å være med i denne serien. Vi fikk terningkast fire i Dagbladet. Det hadde jeg aldri trodd, sier Linni entusiastisk. 

Meister håper publikum tar seg tid til å bli kjent med henne og de tre andre jentene før de gjør seg opp en mening om dem.  

- Vi bor jo i jantelovens land og har lett for å bli dømt herfra til månen. Det må folk få lov til, men det er deilig om de kan legge bort fordommene og ta seg tid til å bli kjent med oss hvis de vil ha en mening. 

Noen anmeldere har kritisert «Tigerstaden»-jentene for å vire urealistiske og falske. Ettbarnsmoren reagerer på de negative kommentarene og nekter for at serien er manusbasert. 

- En anmelder i VG mente at vi virket uekte og at dette måtte være manus. Men det finnes ikke manus! Alt som foregår foran kameraet er det som skjer der og da.

Meister mener at dersom de virker uekte, er det fordi de har drukket.  

- Da har vi nok fått noe innabords. Da er det ikke så lett å prate ordentlig og være seg selv. Hvem er det som klarer det når man er full? Vi er oss selv 100 %, og døm oss ikke for utseende for skinnet bedrar, advarer den flotte modellen. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skjulte kjæresten i ett år  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer