AVSLØRER BECKHAM: Ifølge David Beckhams svenske lagkamerat Zlatan Ibrahimovic (t.h) er den engelske fotballstjernen en stor fan av popstjernen Justin Bieber. Foto: FameFlynet Sweden
AVSLØRER BECKHAM: Ifølge David Beckhams svenske lagkamerat Zlatan Ibrahimovic (t.h) er den engelske fotballstjernen en stor fan av popstjernen Justin Bieber. Foto: FameFlynet SwedenVis mer

- Deilig å vite at Beckham har dårlig smak

Svenske Zlatan Ibrahimovic henger ut sin berømte lagkamerat.

SEOGHØR.NO:  Som fotballproff i den franske storklubben PSG er det ikke lett å holde noe skjult for lagkameratene. Det har den engelske fotballspilleren David Beckham fått erfare på nært hold.

Flere Beckhams lagkamerater skal nemlig ha sniktittet på fotballspillerens ipod-spilleliste mens Bekcham ikke var til stede. 

Ifølge David Beckhams svenske lagkamerat Zlatan Ibrahimovic er den engelske fotballstjernen en stor fan av popstjernen Justin Bieber.

- Vi gikk gjennom spillelisten hans i garderoben. Det var MYE Bieber, Jonas Brothers og Selena Gomez, forteller Zlatan til avisen The Sun.

- Vi forventet oss kule engelske rockeband og hip-hop. Det er deilig å vite at til og med David Beckham har dårlig smak på enkelte områder.

LES OGSÅ:  Lille Harper elsker pappa Beckham!