I TOPPFORM: Den populære programlederen er friskmeldt, og kunne torsdag kose seg på premieren til "Frustrerte Fyrer" på Dizzie Showteater. Foto: Seher.no/Kirsti Irgens Ertsås
I TOPPFORM: Den populære programlederen er friskmeldt, og kunne torsdag kose seg på premieren til "Frustrerte Fyrer" på Dizzie Showteater. Foto: Seher.no/Kirsti Irgens ErtsåsVis mer

- Deilig å være på beina igjen

Sturla Berg-Johansen er friskmeldt etter den alvorlige halsinfeksjonen.

SEHER.NO: Torsdag var det klart for premieren på "Frustrerte Fyrer" på Dizzie Showteater i Oslo, hvor showveteranen Tor Erik Gunstrøm, komiduoen Sven Nordin (52) & Nils Vogt (61) og  Espen Hana (45) står på scenen.

Den populære komikeren og programlederen Sturla Berg-Johansen (41) var en av kjendisene som dukket opp på den røde løperen.

I juli skrev Se og Hør at Berg-Johansen hadde fått en alvorlig halsinfeksjon under innspillingen av TV 2-serien "Sporløst", og at legene hadde ønsket å legge han inn på sykehus til observasjon, noe han selv nektet.

Nå er 41-åringen - som kom uten Se og Hør-kjæresten Morten Hegseth (23) på premieren - endelig friskmeldt etter sykdommen.

- Synes du ikke jeg ser frisk ut? Joda, jeg er friskmeldt. Det er deilig å være på beina igjen, fortalte han til Seher.no.
Programlederen hevdet imidlertid at han ikke kjenner seg igjen i tittelen på stykket, "Frustrerte Fyrer".

- Jeg finnes ikke frustrerende. Jeg er vel mer en glad fyr, fortalte Berg-Johansen, som så fram til torsdagens premiere på Dizzie Showteater.

- Nå gleder jeg meg til å se fire av de morsomste fyrene i landet på scenen!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring oss på vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
Kysset på kjendisfest