SOLSTRÅLE: Maria Mena er i gang med å produsere musikk til nok en ny plate, men også privat har hun grunn til å smile om dagen. Foto: NTB Scanpix
SOLSTRÅLE: Maria Mena er i gang med å produsere musikk til nok en ny plate, men også privat har hun grunn til å smile om dagen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Maria Mena:

- Deilig å være den minst dramatiske i huset

Maria Mena bytter på å bo hos kjæresten og hans tenåringsbarn og i sin egen leilighet.

Publisert

(Se og Hør): Den norske artisten Maria Mena (31) har siden hun var 15 år vært kjent for sine personlige sangtekster. Artisten ga sist ut albumet «Growing Pains» i 2015, som handlet om sorgprosessen etter skilsmissen med eksmannen Eivind Sæther.

Det har vært stille på musikkfronten en stund, men da Se og Hør møtte på 31-åringen på onsdagens premiere av «Schøyen, Skåber & Cess - Tre elefanter i rommet» fortalte hun at hun var i gang med å produsere musikk til nok en ny plate.

- Får se om jeg får det til

Marias Instagram-konto har med tiden fått kallenavnet «Mena-TV», etter at hun begynte å legge ut små glimt og hendelser fra hverdagen. Men på nyåret bestemte hun seg for at det skulle ta slutt.

- Jeg måtte slutte, fordi jeg holder på med å skrive en ny plate, fortalte Maria til Se og Hør under onsdagens premiere:

- Jeg jobber veldig tematisk, så får jeg se om jeg får det til. Om ikke kan det hende den ender med å handle om det å danse på dansegulvet, spøkte hun.

NY MUSIKK: Maria Mena holder for tiden på med å produsere musikk til den nye platen sin. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
NY MUSIKK: Maria Mena holder for tiden på med å produsere musikk til den nye platen sin. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

- Ja takk, begge deler

Maria fant lykken med kjæresten og tobarnsfaren Bård Hauki (51) i fjor, og selv om kjæresten glimret med sitt fravær på premieren legger Maria flittig ut både bilder og Instagram-stories av kjæresten.

Artisten har tidligere fortalt at hun ikke er et A4-menneske, og at det ikke kommer til å endre seg i fremtiden. Paret har hvert sitt sted, og for tiden tilbringer paret tid sammen i både i leiligheten til Maria på Grünerløkka, og på Nesodden der Bård bor.

På spørsmålet om paret bor sammen nå, svarte 31-åringen:

- Både jo og nei. Som jeg har sagt tidligere er greia at jeg ikke er et A4-menneske, så nå har vi «ja takk, begge deler».

Om stemorsrollen for de to barna til Bård var hun klar på en ting:

​- De er jo tenåringer og det er veldig deilig å være den minst dramatiske i huset for en gangs skyld, flirte Maria.

- Jeg blir ikke pinlig berørt

Tematikken rundt humor-showet «Schøyen, Skåber & Cess - Tre elefanter i rommet» handler om å ta opp ting som ofte er vanskelig eller pinlig å snakke om, og det problemet kunne Maria avsløre at hun aldri har hatt.

- Basert på det imaget jeg har: Tror du det er noe jeg synes er vanskelig å snakke om? flirte Maria under onsdagens premiere.

Hun er kjent for å snakke rett fra levra, uansett hva det måtte angå. 31-åringen mener det burde være enda mer åpenhet i samfunnet når det kommer til tabubelagte emner.

- Jeg synes ikke det er vanskelig å snakke om ting. Nå er det veldig «in» å snakke om angst, og det synes jeg er bra. Men jeg vil pushe det enda litt videre, for å se om det er mulig å snakke om hvorfor angst oppstår. For det er ikke bare noe som skjer.

Selv mener 31-åringen hun må ha en eller annen «genfeil», ettersom hun rett og slett aldri blir særlig pinlig berørt.

- Jeg blir ikke ille berørt, jeg. Jeg har en eller annen genfeil. Men jeg har opplevd at ting er skikkelig flaut, men problemet mitt da er at jeg vil prate mer om det. Om jeg så har bæsjet på leggen, så må jeg liksom peke på det. Det er kanskje derfor jeg skriver sånn som jeg gjør - for da gjør det det lettere, påpekte hun og la til et eksempel:

- Sånn som i dag, da. Jeg hadde glemt at denne premieren var i dag, så jeg har på meg tights og har klart å komme meg forbi fotografene, så det ble ingen bilder av det. Men jeg klarer likevel ikke å unngå å snakke om at jeg har på meg tights.

Saken fortsetter nedenfor.

ÅPENHJERTIG: Artist Maria Mena gjestet «Senkveld» og fortalte om den tidligere skilsmissen og isolasjonen i ettertid. Video: TV 2 Vis mer Vis mer Vis mer

Fant lykken på ny

I juni i fjor delte Maria Mena den gledelige nyheten på Instagram-profilen sin om at hun hadde blitt kjæreste med tobarnsfaren Bård.

På Instagram la hun ut et bilde av Bård alene, sensurert med en tykk hvit stripe over øyepartiet.

Under bildet skrev artisten:

«Til info - ble nettopp minnet på at jeg jo lovte å informere dere. så; fugl, type GULL. funnet skutt! Takk for oppmerksomheten - Han liker'n ikke (oppmerksomheten), derfor skal han ut på sosiale medier i bar overkropp. Haru blitt sammen med en popstjerne så haru det»

31-åringen er som kjent veldig aktiv i sosiale medier og kjæresten er ofte å se på Instagram-profilen til Maria. Hun har tidligere fortalt at hun er veldig stolt av kjæresten sin og ønsker å vise han frem.

- Han hadde ikke taklet det

Maria har tidligere avslørt at kjæresten ikke er særlig fan av rampelyset.

Under sommerfesten til Elle i fjor fortalte hun til Se og Hør at hun ikke kommer til å ta med kjæresten på storslagne kjendisfester med det første.

- Jeg skal nok ikke ta han med hit, jeg tror ikke han hadde taklet det. Han er liksom ikke helt mennesket til det, så jeg skal nok aldri ta han med på noe som dette, fortalte hun den gang. ​

​LES OGSÅ: Lånte ut julelåten for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer