- Deilig å slippe Eurovision

Nå satser Hanne Sørvaag på suksess med Norges nye supergruppe. Se video!

NY JENTEGRUPPE: Tre av Norges mest suksessfulle låtskrivere, Hanne Sørvaag, Laila Samuelsen og Simone Larsen har gått sammen og dannet bandet The Dollhouse Special. Lørdag viste de seg sammen for første gang på Spellemann-løperen. Foto: Anders Myhren/ Seher.no.
NY JENTEGRUPPE: Tre av Norges mest suksessfulle låtskrivere, Hanne Sørvaag, Laila Samuelsen og Simone Larsen har gått sammen og dannet bandet The Dollhouse Special. Lørdag viste de seg sammen for første gang på Spellemann-løperen. Foto: Anders Myhren/ Seher.no. Vis mer
Se Hanne Sørvaag snakke om MGP-tapet og sitt nye band nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag gjorde tre av Norges mest profilerte låtskrivere entré sammen på den røde løperen før Spellemann-utdelingen i Oslo spektrum.

Simone Larsen (40), Laila Samuelsen (34) og Hanne Sørvaag (31) poserte i matchende antrekk før prisutdelingen, og viste seg dermed for første gang som den nystartede jentetrioen «The Dollhouse Special».

- Vi har dannet et band som består av kvinnelige bakmenn, altså låtskrivere i bransjen som har skrevet mye til andre. Vi gjør da våre største hits både som artister og låtskrivere i en akkustisk trio-greie. Vi spiller gitar og synger trestemt på hverandres låter. Vi har en kjempestor setliste nå, med hits fra alle kanter, sier Hanne Sørvaag til Seher.no.

For til sammen har de tre jentene skrevet en imponerende rekke hits opp gjennom årene.

Laila Samuelsen var som 18-åring vokalist i bandet «The Tuesdays», som havnet på 55. plass på den amerikanske Billboard-listen, og har senere skrevet låter til blant andre Alejandro Fuentes og Venke Knutson. Simone Larsen er kjent som vokalist i «D'Sound», og står i tillegg bak suksesser som «Donkeyboy» og Bjørn Johan Muri. Hanne Sørvaag har skrevet låter for internasjonale artister som Katharine McPhee, og vant i fjor den norske MGP-finalen med Didrik Solli Tangens «My Heart Is Yours».

Nå satser de merriterte låtskriverne på å bli Norges nye supergruppe.

- Ja, jeg tror det. Vi har det i alle fall utrolig gøy. Og da vi samlet oss hadde vi en settliste som var helt strålende. Vi er kjempefornøyd, og skrev vår første låt sammen i dag. Det tror jeg blir en radiohit. Og når alle vi tre er enige om at det er en bra låt, så tror jeg at det er det, sier Hanne til Seher.no.

Tidligere i år gikk Hanne Sørvaag rett til MGP-finalen i Oslo spektrum med låta «You`re Like A Melody», der hun måtte se seg slått av forhåndsfavoritten Stella Mwangi.
Men det nybakte jentetrio-medlemmet depper på ingen måte over MGP-tapet.
 
- Når man først er i konkurransen kommer konkurranseinstinktet opp og man vil gjerne vinne, men når det først ble sånn kjente jeg at det var litt deilig å ikke måtte ta det enda et skritt opp. Jeg er kjempefornøyd med den opplevelsen. Det var lærerikt for meg som artist å fremføre låten live, og veldig lærerikt som låtskriver, sier Sørvaag til Seher.no.

- Tiden etter MGP har jeg brukt på å sove. Jeg følte at jeg gikk rett fra Eurovision-perioden med Didrik til min egen MGP-deltagelse. Jeg var faktisk litt gåen så det var deilig å bare komme hjem å få sove ut litt. Men så var det i full gang igjen med spilleoppdrag og dette nye bandet, så da var det deilig å få hjulene i gang igjen, forteller Hanne.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fikk pysestempel under MGP-finalen
Se Hanne Sørvaag på Spellemann-løperen her:


[obj:media:9435]