Helene Olafsen og Jørgen Nilsen:

- Deilig å slippe å holde forholdet skjult

«Senkveld»-programleder Helene Olafsen og Jørgen Nilsen snakker ut om livet som kjærester.

ENKLERE LIV: Etter at programleder Helene Olafsen og «Skal vi danse»-proffdanser Jørgen Nilsen avslørte at de har blitt kjærester, har det blitt enklere for den nyforelskede duoen å pleie forholdet. Tirsdag dukket de opp på premieren på Queen-filmen «Bohemian rhapsody». Foto: Espen Solli / Se og Hør
ENKLERE LIV: Etter at programleder Helene Olafsen og «Skal vi danse»-proffdanser Jørgen Nilsen avslørte at de har blitt kjærester, har det blitt enklere for den nyforelskede duoen å pleie forholdet. Tirsdag dukket de opp på premieren på Queen-filmen «Bohemian rhapsody». Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flere av Norges kjendiser trosset både kulde og regn, da den mye omtalte Queen-filmen, «Bohemian rhapsody», hadde premiere på Colosseum tirsdag kveld.

Blant de mange spente Queen-fansene som var til stede, dukket blant andre «Senkveld»-programleder Helene Olafsen (28) opp med sin nye kjæreste, «Skal vi danse»-proffdanser Jørgen Nilsen (28).

Det var i september det nyforelskede paret bekreftet at de hadde blitt et par, nesten ett år etter Olafsen sin deltakelse i «Skal vi danse» i fjor, der duoen var dansepartnere.

På den røde løperen tirsdag kveld kunne Olafsen fortelle til Se og Hør at den siste måneden har vært svært befriende som kjærestepar, ettersom de nå slipper å måtte skjule forholdet sitt.

- Ja, det har vært utrolig deilig, forteller Olafsen.

- Begynner å få en rutine

At kjæresteparet endelig kan vise sin kjærlighet for hverandre i offentligheten, har også syntes i sosiale medier. Stadig deler duoen både videosnutter og bilder av hverandre til fansens store begeistring.

View this post on Instagram

Takk for nå, Bergen 👋😊☀️

A post shared by Helene Olafsen (@heleneolafsen) on

Men selv om duoen ikke lenger holder romansen skjult, betyr ikke det at livet som kjærester er blitt noe enklere av den grunn.

Denne høsten har vært svært travel for dem begge. Olafsen, som er aktuell som ny programleder i det populære talkshowet «Senkveld», og Nilsen som på sin side har vært svært travel som dansepartneren til Amalie Snøløs (22) i «Skal vi danse».

- Det begynner å bli en slags rutine i hvert fall, så det går veldig fint, forteller Olafsen.

Pendler

Selv om duoen har kjent hverandre en god stund, og tilbringer mye tid sammen, har de foreløpig ikke tatt steget videre i forholdet ved å flytte sammen.

- Ikke helt enda, nei. Ikke på ordentlig, sier Olafsen til Se og Hør.

For i tillegg til at Nilsen de siste åra har dukket opp på TV-skjermen under «Skal vi danse», holder han også på med studier til å bli helikopterpilot.

- Jeg pendler mye fram og tilbake, sier Nilsen.

Klinte til på rød løper

Helene Olafsen og Jørgen Nilsen var imidlertid ikke det eneste kjæresteparet som dukket opp på den røde løperen tirsdag kveld.

Også MMA-utøveren Emil Weber Meek (30) hadde tatt med seg kjæresten Andriane Lafayette Skentos for anledningen, der de blant annet delte et kyss til fotografene.

KLINTE TIL: Emil Weber Meek og kjæresten Andriane Lafayette Skentos klinte til foran fotografene tirsdag kveld. Foto: Espen Solli / Se og Hør
KLINTE TIL: Emil Weber Meek og kjæresten Andriane Lafayette Skentos klinte til foran fotografene tirsdag kveld. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer

Det var i november i fjor Meek kunne avsløre at han hadde funnet lykken på ny, et halvt år etter at han og hans tidligere kjæreste, Maren Stornes, bestemte seg for å gå hver til sitt.

Meek og Skentos hadde kledd seg opp i matchende antrekk for anledningen tirsdag kveld. Meek kunne blant annet avsløre at han hadde gått til innkjøp av en hvit bukse bare for premieren til den nye Queen-filmen.

- Jeg elsker å synge til Queen i bilen, fortalte Meek.

Se bilder av kjendisene på den røde løperen:

PREMIERE KLARE: Også ekteparet John Arne Riise og Louise Angelica Riise dukket opp på premieren. Foto: Espen Solli / Se og hør
PREMIERE KLARE: Også ekteparet John Arne Riise og Louise Angelica Riise dukket opp på premieren. Foto: Espen Solli / Se og hør Vis mer
FAR OG SØNN: «71 grader nord»-programleder Tom Stiansen tok med sønnen på premieren tirsdag kveld. Foto: Espen Solli / Se og Hør
FAR OG SØNN: «71 grader nord»-programleder Tom Stiansen tok med sønnen på premieren tirsdag kveld. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
SPENTE: Carina Dahl og Per Sundnes kom sammen på den rød løperen tirsdag kveld. Foto: Espen Solli / Se og Hør
SPENTE: Carina Dahl og Per Sundnes kom sammen på den rød løperen tirsdag kveld. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
VENNER: Hasse Hope kom sammen med kollega Sarah-Stephanie Skjoldevik på den røde løperen. Foto: Espen Solli / Se og Hør
VENNER: Hasse Hope kom sammen med kollega Sarah-Stephanie Skjoldevik på den røde løperen. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
GLEDER SEG: Christer Falck tok også med seg sønnen på premiere. Foto: Espen Solli / Se og Hør
GLEDER SEG: Christer Falck tok også med seg sønnen på premiere. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
QUEEN-FAN: PelleK gledet seg stort til premieren tirsdag kveld. Foto: Espen Solli / Se og Hør
QUEEN-FAN: PelleK gledet seg stort til premieren tirsdag kveld. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer