TJUKKE OG LATE: - Da vi traff hverandre var vi slanke og i bedre form. Fem år merkes på form og vekt, sier ekteparet Marius og Alex Sørensen-Sjømælingen. Foto: Privat
TJUKKE OG LATE: - Da vi traff hverandre var vi slanke og i bedre form. Fem år merkes på form og vekt, sier ekteparet Marius og Alex Sørensen-Sjømælingen. Foto: Privat Vis mer

- Deilig å se Alex slank igjen

Veien til en slankere kropp har vært hard for ekteparet.

Publisert
SEHER.NO: Det homofile ekteparet Marius og Alex Sørensen-Sjømælingen veier mer enn de gjorde for fem år siden. Men nå er de på rett vei.

Paret utgjør to av de fire deltakerne som ble plukket ut blant 1000 kandidater til å være med i denne runden av ''Bedre puls'' med Yngvar Andersen. Men veien frem til en trent kropp har vært knalltøff ifølge Sørensen-Sjømælingen.

- Mange ganger har jeg tenkt at: ''Fy faen, så mye drit vi har vært igjennom", men 'Bedre puls' har vært akkurat det vi trengte, sier Marius Sørensen-Sjømælingen til Seher.no.

Mindre brus
De fire "Bedre pulserne" får hjelp av kjendistrener og programleder Yngvar og tre spesialtrenere i de idrettene de skal bli gode i. Det er to verdensmestre og en OL-utøver som skal lære bort teknikk og coache deltakerne mot tre tøffe mål i løpet av vinteren.

Det er ikke bare treningen som har hjulpet ekteparet opp av sofaen. kostholdet er langt fra det samme.

- Før spiste vi take-away, potetgull og drakk brus hver dag. Nå lager vi sunne middager hver dag og er bevisste på hva vi putter i munnen. Jeg drakk sju liter Pepsi Max og spiste en gang om dagen, sier han.

- Deilig å se ham slank
Innspillingen av serien pågår ennå og han trener frem mot målet som røpes i andre episode av ''Bedre puls''.

Selv om det har vært tøft har paret blitt bedre kjent med hverandre.

- Det har vært flott å kunne motivere hverandre igjennom opp-og-nedturer, og vi har blitt kjent med hverandre på en ny måte. Og så er det deilig å se den gutten jeg forelsket meg i, som en slank og bedre utgave av seg selv, sier han.

I første program møter vi de heldige utvalgte, Siw, Jostein, Marius og Alex på Sæteren gård utenfor Oslo, hvor Yngvar gjennom en rekke tester prøver ut deres fysikk og ferdigheter.

En uke etter møter de spesialtrenerne sine og begynner den harde reisen mot målet om å bli en "toppidrettsutøver".

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 Bedre Puls sendes mandager kl 19.45 på NRK1.


LES OGSÅ: Hadde aldri trodd det var så lettVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer