- Deilig å legge på meg 10 kilo

Etter å ha slanket seg hele livet, kunne Kim Cattrall endelig fråtse i mat og drikke.

HOLDER SEG GODT: Cattrall har rukket å fylle 54 år, men er fremdeles en svært ettertraktet skuespillerinne. Foto: All Over Press
HOLDER SEG GODT: Cattrall har rukket å fylle 54 år, men er fremdeles en svært ettertraktet skuespillerinne. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kim Cattrall (54) har blitt superstjerne verden over takket være rollen som mannegale Samantha i «Sex- og singelliv»-serien og -filmene.

54-åringen holder seg svært godt for alderen, og har ikke hatt noe imot å vise seg avkledd i mange av scenene fra suksess-serien.

Cattrall er for tiden aktuell i «Meet Monica Velour», og ifølge Huffington Post måtte stjernen legge på seg nesten 10 kilo for å spille rollen som en aldrende pornostjerne i filmen. Og selv hevder Cattrall at det var en lettelse å få de ekstra kiloene på kroppen.

- Det var faktisk en lettelse. Det var som å kvitte seg med en gammel Barbiedukke og kaste den ut, for så å begynne på nytt, sier hun til avisen.


Cattrall innrømmer at vektøkningen var hennes første pause fra en evigvarende diett som hun har hatt hele livet.

- Det var fantastisk. Vi filmet i Detroit, og der var det masse flotte barer. Så jeg spiste og drakk i omlag seks uker.

Etter innspillingen måtte hun imidlertid tilbake til sitt vante treningsregime for å gjøre seg klar for rollen sin i den kommende filmen «The Ghost Writer». 54-åringen løp da på tredemølle, kuttet ut brød og melkeprodukter, og holdt seg langt unna søtsaker.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har slanket meg hele livet  

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer