- Deilig å legge på meg 10 kilo

Etter å ha slanket seg hele livet, kunne Kim Cattrall endelig fråtse i mat og drikke.

<strong>HOLDER SEG GODT:</strong> Cattrall har rukket å fylle 54 år, men er fremdeles en svært ettertraktet skuespillerinne. Foto: All Over Press
HOLDER SEG GODT: Cattrall har rukket å fylle 54 år, men er fremdeles en svært ettertraktet skuespillerinne. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kim Cattrall (54) har blitt superstjerne verden over takket være rollen som mannegale Samantha i «Sex- og singelliv»-serien og -filmene.

54-åringen holder seg svært godt for alderen, og har ikke hatt noe imot å vise seg avkledd i mange av scenene fra suksess-serien.

Cattrall er for tiden aktuell i «Meet Monica Velour», og ifølge Huffington Post måtte stjernen legge på seg nesten 10 kilo for å spille rollen som en aldrende pornostjerne i filmen. Og selv hevder Cattrall at det var en lettelse å få de ekstra kiloene på kroppen.

- Det var faktisk en lettelse. Det var som å kvitte seg med en gammel Barbiedukke og kaste den ut, for så å begynne på nytt, sier hun til avisen.


Cattrall innrømmer at vektøkningen var hennes første pause fra en evigvarende diett som hun har hatt hele livet.

- Det var fantastisk. Vi filmet i Detroit, og der var det masse flotte barer. Så jeg spiste og drakk i omlag seks uker.

Etter innspillingen måtte hun imidlertid tilbake til sitt vante treningsregime for å gjøre seg klar for rollen sin i den kommende filmen «The Ghost Writer». 54-åringen løp da på tredemølle, kuttet ut brød og melkeprodukter, og holdt seg langt unna søtsaker.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har slanket meg hele livet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer