- Deilig å endelig være kvitt henne

Knut Nærum kommer ikke til å savne Linn i «Nytt på Nytt», påstår han... Se video!

PREMIEREKLAR: Knut Nærum har oversatt stykket «Spin Doctor», som har premiere på Oslo Nye Teater neste uke. Humoristen er også tilbake på skjermen med «Nytt på Nytt» 11. september. Her er han avbildet i forbindelse med pressevisning på Oslo Nye  Foto: Per Ervland/Seher.no
PREMIEREKLAR: Knut Nærum har oversatt stykket «Spin Doctor», som har premiere på Oslo Nye Teater neste uke. Humoristen er også tilbake på skjermen med «Nytt på Nytt» 11. september. Her er han avbildet i forbindelse med pressevisning på Oslo Nye Foto: Per Ervland/Seher.no Vis mer
Se videointervju med «Nytt på Nytt»-stjernen nederst i saken! 


SEHER.NO: Det er bare noen uker til Jon Almaas (42) og Knut Nærum (49) er tilbake på skjermen for å vekke latter og harnisk i suksessprogrammet «Nytt på Nytt» i Gullrekka på NRK.

Denne høsten må imidlertid tv-stjernene klare seg uten sin kvinnelige makker - Linn Skåber (40), som har tatt en pause fra programmet for å opptre i showet «Kåre, Linn, men Christian Skolmen» på Chat Noir.
 
Torsdag møtte Seher.no Nærum i forbindelse med pressevisningen av stykket «Spin Doctor», som har premiere på Oslo Nye Teater neste uke.

Det er tv-profilen som har oversatt forestillingen, som er en politisk satire skrevet av britiske Alistair Beaton, og har hatt kjempesuksess rundt om i Europa.

Overfor Seher.no innrømmer Nærum at han er svært spent og gleder seg stort til teaterpremieren i neste uke. TV-profilen avslører også at han ser frem til å starte opp igjen med «Nytt på Nytt», uten Linn. 

- Jeg ser frem til det faktisk. Jeg synes det er deilig å endelig være kvitt henne. Og vi skal jo ha åtte vikarer for å erstatte henne. Så det blir også morsomt - å jobbe med nye folk. Det eneste skår i gleden er vel at Linn kommer tilbake etter nyttår. Hun har rett og slett sydd seg fast i den stolen, sier han med alvorlig blikk til Seher.no. 

I forrige uke holdt NRK deres årlige høstlansering, og da Seher.no snakket med Skåber kunne hun fortelle at hun allerede har begynt å savne «Nytt på Nytt»-gutta

Akkurat dét bryr imidlertid Nærum seg fint lite om...

- Det er jo hyggelig, men det forandrer ikke en tøddel på mine følelser, sier han. 

TV-profilen avviser også at han er «misunnelig» på Kåre Conradi og Christian Skolmen, som får tilbringe høsten med Linn.

- Sjalu? For at de får jobbe med henne? Ehm...nei. Misunnelse, sjalusi - det er ikke det første jeg tenker på. Lettelse, kanskje en viss medfølelse, ja, humrer han. 
 
Og selv om humorkongen ikke vil si så veldig mye om hvem det er som skal erstatte Skåber denne sesongen, kan han avsløre noen detaljer:  

- Jeg kan si såpass at noen av dem er kvinner, noen av dem er menn, og alle snakker norsk.

«Spin Doctor» har premiere på Oslo Nye Centralteatret 2. september! Ler mer om forestillingen her! (ekstern link)

«Nytt på Nytt» er tilbake på NRK1 fredag 10. september!

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er helt støl i magen av skam

Se videointervju med «Nytt på Nytt»-stjernen nedenfor:[obj:media:8847]