- Deilig å bli kvitt den hevede bolledeigen

På fem måneder har «Bedre Puls»-deltager Siw Myhren kvittet seg med 22 cm rundt midjen.

NYTT PERSPEKTIV: - Nå er trening noe positivt, og livet er for kort til å gå rundt å tenke at man er stygg og tjukk.  Foto: Ole Kaland/NRK
NYTT PERSPEKTIV: - Nå er trening noe positivt, og livet er for kort til å gå rundt å tenke at man er stygg og tjukk. Foto: Ole Kaland/NRK Vis mer
SEHER.NO: Siw Myhren (28) fra Hakadal er en av årets deltakere i «Bedre puls» på NRK 1. Og på lørdag gikk hun Birken, 5,4 mil fra Rena til Lillehammer for aller første gang. Ifølge Varingen.no kom hun i mål etter 6 timer, 54 minutter og 36 sekunder.

Fra september i fjor til mars i år har tobarnsmoren vært igjennom en ekstrem forvandling.

- Det er deilig å kjenne at den hevede bolledeigen er borte, og at kroppen er tilbake i form, sier Siw Myhren til Seher.no.

Riktig fokus
Samtidig som hun har vært igjennom en skilsmisse, vært mor til to små gutter, jobbet lange dager som butikksjef, har Myhren greid å følge et treningsopplegg i laget av to eksperteri «Bedre puls».

Tidligere verdensmester i langrenn Trude Dybendahl Hartz og personlig trener Yngvar Andersen i MykjeMeir har hjulpet Siw til å komme i form og gå på langrenn.

- Det har vært utrolig givende både mentalt og fysisk. Trude er en fantastisk coach som får meg til å sette fokus på de riktige tingene. Mens Yngvar greier å få frem urkraften i meg selv. Når jeg ikke tror jeg greier den siste sit-upsen får han meg til å ta tre ekstra, sier hun og smiler.

Ikke stygg og tjukk
På fem måneder har Siw kvittet seg med 22 cm rundt midjen, gått ned seks kilo og opparbeidet seg god styrke og kondisjon.

- Nå er trening noe positivt, og livet er for kort til å gå rundt å tenke at man er stygg og tjukk. Jeg har lært mye om meg selv og selv om jeg fikk hjelp av eksperter er det viktigste at man går i seg selv. Hvis jeg kan, kan alle andre også, sier hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ut av skapet som 13-åring