Chrishell Stause og G Flip:

- Definitivt barn i fremtiden

Stjernene åpner opp om ønsket om barn.

ROMANTIKK I LUFTA: Kjærligheten blomstrer mellom G Flip og Chrishell Stause. Foto: Skjermdump fra Instagram
ROMANTIKK I LUFTA: Kjærligheten blomstrer mellom G Flip og Chrishell Stause. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Tidligere denne måneden ble det kjent at «Selling Sunset»-stjernen Chrishell Stause (40) hadde funnet lykken med den tretten år yngre artisten G Flip, hvis virkelige navn er Georgia Claire Flipo (27).

- I det siste har jeg tilbrakt mye tid sammen med noen som er veldig viktig for meg. Navnet er G Flip. Hen er ikke-binær, så hen bruker pronomenet hen, og er en utrolig talentfull musiker, forklarte Stause om sin nye flamme under gjenforeningsepisoden av realityserien.

Den gledelige nyheten kom fem måneder etter at det ble kjent at 40-åringen og hennes tidligere kjæreste og «Selling Sunset»-kollega, Jason Oppenheim (45), hadde gått hvert til sitt. Bakgrunnen for bruddet var at Stause ønsket barn, noe Oppenheim ikke gjorde.

Nå kan det imidlertid se ut til at 40-åringen kan få ønsket sitt oppfylt.

- Definitvt en del av fremtiden

Under fredagens episode av «People Every Day Podcast», åpner G Flip om muligheten for å starte en familie, skriver People.

- Jeg ser definitivt barn i fremtiden min. Akkurat nå vet jeg og Chrishell hvor vi er i livet. Og vi er veldig åpne om det, forklarer hen til programleder Janine Rubenstein.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer