Chrishell Stause og G Flip:

- Definitivt barn i fremtiden

Stjernene åpner opp om ønsket om barn.

ROMANTIKK I LUFTA: Kjærligheten blomstrer mellom G Flip og Chrishell Stause. Foto: Skjermdump fra Instagram
ROMANTIKK I LUFTA: Kjærligheten blomstrer mellom G Flip og Chrishell Stause. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Tidligere denne måneden ble det kjent at «Selling Sunset»-stjernen Chrishell Stause (40) hadde funnet lykken med den tretten år yngre artisten G Flip, hvis virkelige navn er Georgia Claire Flipo (27).

- I det siste har jeg tilbrakt mye tid sammen med noen som er veldig viktig for meg. Navnet er G Flip. Hen er ikke-binær, så hen bruker pronomenet hen, og er en utrolig talentfull musiker, forklarte Stause om sin nye flamme under gjenforeningsepisoden av realityserien.

BARN«Sommerhytta»-paret Lina og Eldan planlegger å få barn i nærmeste fremtid. Video: Steffen Pettersen/TV 2 Vis mer

Den gledelige nyheten kom fem måneder etter at det ble kjent at 40-åringen og hennes tidligere kjæreste og «Selling Sunset»-kollega, Jason Oppenheim (45), hadde gått hvert til sitt. Bakgrunnen for bruddet var at Stause ønsket barn, noe Oppenheim ikke gjorde.

Nå kan det imidlertid se ut til at 40-åringen kan få ønsket sitt oppfylt.

- Definitvt en del av fremtiden

Under fredagens episode av «People Every Day Podcast», åpner G Flip om muligheten for å starte en familie, skriver People.

- Jeg ser definitivt barn i fremtiden min. Akkurat nå vet jeg og Chrishell hvor vi er i livet. Og vi er veldig åpne om det, forklarer hen til programleder Janine Rubenstein.

Artisten forteller at hen elsker barn, og jobbet som musikklærer i flere år før hen ble artist.

- En dag blir det definitivt en del av fremtiden, understreker G Flip.

PREMIERE: Den nye serien til Kardashian-familien, «The Kardashians», har premiere på Hulu 14. april. Video: Hulu Vis mer

Den australske musikeren sier hen beundrer Stause etter at hun bekreftet forholdet tidligere denne måneden.

- Helt ærlig, så føler jeg at det forandrer verden og normaliserer likekjønnede forhold og familiestrukturer. To mennesker med de samme kjønnsorganene kan fremdeles få barn.

- Åpnet øynene mine

Også Stause uttalte seg nylig ytterligere om sitt nye forhold i en Instagram-video. I den adresserte hun at selv om hennes forrige forhold endte fordi de ikke ble enige om barn, handler hennes nye forhold om mye mer enn å være på bølgelengde om barn.

- Måten hen har åpnet øynene mine for hvordan fremtiden kan se ut...Jeg vet ikke hvordan det vil ende opp med å se ut, men jeg føler at det handler om personen, det handler om hjertet deres.

Stause forteller at hun er tiltrukket av maskulin energi, og bryr seg lite om hva den fysiske formen er.

- Alle er forskjellige, men for hen så føler hen virkelig at hen er en blanding, og identifiserer seg på begge sider av mann og kvinne. Så det er en av de tingene jeg personlig synes er en så vakker blanding. Jeg tror nok det er grunnen til at vi fikk så god kontakt på et dypt nivå så raskt, mener Stause.

Avslutningsvis la hun ikke skjul på at hun vet det er mye nytt å ta innover seg for fansen, og at hun forstår at det kan være forvirrende.

Likevel tror hun at det er en kjærlighetshandling å kunne vise forståelse - og ikke minst at man beholder nysgjerrigheten på livet og har et ønske om å utvikle seg framover.

BARN: Per Gunvald Haugen og Karianne Wahlstrøm, kjent fra «Farmen“, har blitt samboere og snakker om barn. Video: Se og Hør Vis mer

I kommentarfeltet har flere kommet med lykkeønskninger og takker henne for åpenheten. Det har også ekskjæresten gjort.

«For en vakker video», skriver Oppenheim etterfulgt av et hjerte.

LES OGSÅ: - Veldig mange som har spørsmål

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer