Dediserte «Brille» til sin døde far

- Alt har jeg fra ham, innrømmer Harald Eia.

HEDRET FAREN: - All nysgjerrighet og spørrelyst har jeg fra min far, og jeg håper jeg har klart å videreformidle det her i «Brille», som i tillegg til Bård Tufte Johansen, hadde besøk av Egil Hegerberg, Pernille Sørensen og Steinar Sagen i mandagens «Brille». Foto: TVNorge
HEDRET FAREN: - All nysgjerrighet og spørrelyst har jeg fra min far, og jeg håper jeg har klart å videreformidle det her i «Brille», som i tillegg til Bård Tufte Johansen, hadde besøk av Egil Hegerberg, Pernille Sørensen og Steinar Sagen i mandagens «Brille». Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Harald Eia (48) har nok en gang lagt bak seg en vellykket utgave av TVNorge-suksessen «Brille».

Og i sesongavslutningen mandag hadde den populære TV-verten med seg Steinar Sagen (39), Egil Hegerberg (44) og Pernille Sørensen (36). Og avslutningen ble mer personlig enn de aller fleste hadde regnet med.

- Før vi avslutter: Det er omtrent på dagen ti år siden min far døde, medelte programlederen, som benyttet de neste sekundene på å hylle sin store inspirasjonskilde.

- All nysgjerrighet og spørrelyst har jeg fra ham, og jeg håper jeg har klart å videreformidle det her i «Brille». Derfor vil jeg gjerne få lov til å dedikere dette programmet til faren min, sa han.

Det var sommeren 2004 at Eias pappa Gunnar gikk bort, 77 år gammel.

Gunnar var førsteamanuensis ved Oslo Ingeniørhøgskole frem til pensjonsalder, og gjorde en rekke TV-opptredener i et av sønnen Haralds tidligere programmer, «Åpen post».

– Det er koselig med familien. Det er så koselig å se mor og far i en TV-setting, sa Harald til Aftenposten da han sammen med Bård var i gang med sesong to av «Åpen post».

LES OGSÅ: - Kjæresten synes jeg er for masete

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer