Dua Lipa

Debuterte som par på rød løper

Filmfestivalen i Cannes tiltrekker seg verdens største stjerner.

ROMANTIKK: Dua Lipa tok med seg kjæresten Romain Gavras for første gang. Foto: Marechal Aurore/ABACA/Shutterstock/NTB.
ROMANTIKK: Dua Lipa tok med seg kjæresten Romain Gavras for første gang. Foto: Marechal Aurore/ABACA/Shutterstock/NTB. Vis mer
Publisert

Filmfestivalen i Cannes er i full sving ved den franske rivieraen. Den eksklusive festivalen er kjent for å tiltrekke seg alle verdens stjerner, spesielt på den røde løperen.

Fredag overrasket nok artisten Dua Lipa (27) mange. Hun og kjæresten, Romain Gavras (41), viste seg nemlig sammen offentlig for aller første gang, skriver Page Six.

POSERER: Paret stilte med glede opp for kameraene. Foto: Shootpix/ABACA/Shutterstock/NTB.
POSERER: Paret stilte med glede opp for kameraene. Foto: Shootpix/ABACA/Shutterstock/NTB. Vis mer

27-åringen var å se i en gulvlang elegant svart kjole, med høy splitt og utskjæringer ved brystpartiet. Den franske regissør-kjæresten gikk for en klassisk svart dress.

DEMONSTRERER: En kvinne rev av seg kjolen i protest på den røde løperen i Cannes fredag 20. mai. Video: Reuters / AP Vis mer

Det ferske paret stilte med glede opp for de mange kameraene, og smilte bredt når de poserte sammen.

Paret ble først koblet sammen i februar, etter at de ble sett sammen på vei ut av en fest i London. Samme måned ble de tatt på fersken hånd i hånd, under moteuken i Paris.

STRÅLER: Dua Lipa ser ut til å være lykkelig med sin nye kjæreste. Foto: SplashNews.com/NTB
STRÅLER: Dua Lipa ser ut til å være lykkelig med sin nye kjæreste. Foto: SplashNews.com/NTB Vis mer

I mars kunne kilder til Page Six fortelle at de to hadde lært seg og kjenne over flere måneder, etter at Lipa og ekskjæresten, Anwar Hadid (23), hadde gjort det slutt.

Før den Grammy-vinnende artisten fant tonen med Gavras, datet hun nemlig Gigi og Bella Hadids mindre kjente bror, Anwar, mellom 2019 og 2021.

HISTORISK: Lørdag kveld ble skuespiller Renate Reinsve historisk under filmfestivalen i Cannes. Dagbladets filmanmelder Inger Merete Hobbelstad mener dette er viktig for norsk film. VIDEO: Canal + Vis mer

LES OGSÅ: Nakenbilder setter fyr på nettet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer