Kaia Gerber og Austin Butler:

Debuterte som kjærester på rød løper

Viste seg stolte frem offentlig for første gang.

FORELSKET: Kaia Gerber og Austin Butler holdt hender da de ankom Met-gallaen i New York. De stilte også opp på rød løper for fotografene. Se bilder lenger ned i saken. Foto: Backgrid USA / NINO / NTB
FORELSKET: Kaia Gerber og Austin Butler holdt hender da de ankom Met-gallaen i New York. De stilte også opp på rød løper for fotografene. Se bilder lenger ned i saken. Foto: Backgrid USA / NINO / NTB Vis mer
Publisert

I januar kom nyheten om modellen Kaia Gerber (20) hadde funnet lykken igjen etter bruddet fra skuespiller Jacob Elordi (24) et par måneder tidligere.

Hennes nye kjæreste er den ti år eldre skuespilleren Austin Butler (30).

- De har akkurat begynt å date. Kaia synes Austin er en skikkelig fin fyr. De har det veldig gøy sammen mens de holder på å bli ordentlig kjent, fortalte en kilde til Page Six den gang.

Videre skrev nettstedet at Gerbers foreldre, supermodellen Cindy Crawford (55) og forretningsmannen Rande Gerber (59), «støtter forholdet og bare ønsker å se datteren lykkelig».

Poserte sammen for fotografene

Natt til tirsdag, norsk tid, var det duket for den årlige Met-gallaen hvor flere av verdens største stjerner er å se med kreative og eksklusive antrekk.

VISER FREM KJÆRESTEN: Mayoo Indiran har med seg kjæresten Therese Sivertsen på finalefesten til «Kompani Laurtizen». Reporter: Celina Morken Vis mer

Denne kvelden valgte også Gerber å debutere med sin nye kjæreste på den røde løperen, og ifølge Us Weekly var paret heller ikke redde for å vise frem følelsene for hverandre.

Mens modellen strålte i en blondekjole fra Alexander McQueen, så var Butler stilig antrukket i en svart Prada-dress. Turtelduene stilte også velvillige opp og poserte sammen for fotografene.

De delte også et søtt lite kyss foran pressen.

Sist duoen ble observert sammen var under W Magazine sin førfest under Oscar-utdelingen i mars. Den gang holdt de derimot en lavere profil og stilte ikke opp sammen på løperen.

HÅND I HÅND: Her er paret avbildet sammen på W Magazine sin fest i Los Angeles i mars. Foto: Tim Regas / SplashNews/ NTB
HÅND I HÅND: Her er paret avbildet sammen på W Magazine sin fest i Los Angeles i mars. Foto: Tim Regas / SplashNews/ NTB Vis mer

Romanseryktene mellom Gerber og Butler oppsto allerede like før jul da de ble observert etter å ha tatt en yogaklasse sammen i Los Angeles.

Kort tid etter ble de sett sammen på vei til en flyplass for å dra på juleferie sammen, ifølge E! News.

Kjente ekser

Mens Gerber tidligere har vært kjæreste med Elordi og komikeren Pete Davidson (28), som nå dater Kim Kardashian (41), var Austin Butler sammen med «High School Musical»-stjernen Vanessa Hudgens (33) i nesten ni år.

EKSKJÆRESTER: Austin Butler var i mange år sammen med Hollywood-stjernen Vanessa Hudgens. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB
EKSKJÆRESTER: Austin Butler var i mange år sammen med Hollywood-stjernen Vanessa Hudgens. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer

Butler og Hudgens brøt med hverandre i januar 2020.

- Vanessa og Austin har gjort det slutt. Hun har fortalt om bruddet til de nærmeste vennene sine, avslørte en kilde til Us Weekly den gang.

I fjor sommer var Butler også linket til Johnny Depps (58) datter, Lily-Rose Depp (22).

LES OGSÅ: Linni Meister fant lykken med bestevennen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer