Åpningsfest av Høyer:

Debuterte med kjæresten på rød løper

- Håper ting blir lettere for oss nå.

FORELSKET: Linni Meister og Morten Rognstad viser endelig sin kjærlighet offentlig. Foto: Se og Hør/Tor Lindseth
FORELSKET: Linni Meister og Morten Rognstad viser endelig sin kjærlighet offentlig. Foto: Se og Hør/Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I kveld er det duket til åpningsfest av Høyer på Paleet i Oslo, og i den anledning har flere kjente fjes dukket opp på den rød løperen.

Blant gjestene er Hedvig Sophie Glestad (30), John Carew (42) og Linni Meister (36).

Rød løper-debut

Meister kom imidlertid ikke alene på den rød løperen, men dukket opp sammen med sin nye kjæreste, Morten Rognstad (44).

Det var tidligere denne måneden at hun avslørte at hun hadde funnet sin utkårede, og nå debuterer de altså sammen på den røde løperen.

KJÆRESTER: Turtelduene dukket opp sammen for første gang på rød løper. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
KJÆRESTER: Turtelduene dukket opp sammen for første gang på rød løper. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

- For meg så blir det nytt og spennende da selvfølgelig, forteller Rognstad om debuten.

- Jeg synes det er veldig deilig, og jeg håper ting blir lettere for oss nå som vi kan være oss selv 100 % sammen. Og at folk vet om det, så det ikke er sånn: «Nå kan vi kysse», legger Meister til.

NY MANN: Linni Meister prøvde å finne lykken på «Linni søker drømmeprinsen», men dro tomhendt hjem. Nå viser hun derimot frem sin nye mann. Reporter Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Meister deler også detaljer om hvilke kjøp hun angrer mest på.

- Det er når man bestiller fra sånne butikker som dukker opp på Instagram, med reklame på diverse. Så får man det i posten, og det er fem størrelser for stort og ser ut som alt annet enn det gjorde på bildet. Så det er ikke alt man skal la seg lure av på de sidene, sier hun til Se og Hør.

- Ingen kommentar

Også John Carew røper gledelig sitt største bomkjøp overfor Se og Hør.

- Jeg kjøpte meg noen alt for dyre sko en gang. Jeg vet ikke hva jeg gjorde, om jeg leste feil på prislappen eller hva det var for noe, forklarer han og fortsetter:

FORELDRE: I fjor ble John Carew og Pernille Juvodden foreldre til en liten jente. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
FORELDRE: I fjor ble John Carew og Pernille Juvodden foreldre til en liten jente. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

- Jeg skal ikke si prisen, men de dyreste skoene jeg noensinne har kjøpt har jeg aldri brukt før.

Det er ikke tvil om at Carew har hatt det tøft den siste tiden. Nylig ble han tiltalt for grov uaktsomt skattesvik for årene 2014 - 2016, og forsettlig grovt skattesvik for årene 2017 - 2019.

VIL IKKE SNAKKE: John Carew var ikke interessert i å prate med pressen på premieren til The Offer. Video: Luna Lea. Reporter: Henriette Eilertsen. Vis mer

Økokrim skrev i en pressemelding at Carew har unnlatt å oppgi inntekt på totalt 12,8 millioner kroner og formue på totalt 308 millioner kroner. De mener den tidligere fotballspilleren har unndratt skatt på totalt 5,4 millioner kroner.

I tiltalen står det at Carew blant annet har unnlatt å opplyse om bankinnskudd på rundt 30 millioner kroner i Luxembourg og Isle of Man.

Når Se og Hør spør om forholdene svarer Carew:

- Jeg kan ikke kommentere det.

SINGEL: Hedvig Sophie Glestad røper framtidsplaner. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
SINGEL: Hedvig Sophie Glestad røper framtidsplaner. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

Flytter

Hedvig Sophie Glestad har som nevnt også tatt turen til Paleet for å feire butikkåpningen, og her kan hun røpe de nærmeste framtidsplanene.

- Jeg flytter på søndag, forteller hun, og avslører at hun snart skal avsløre hvor det nye bostedet befinner seg.

Det var i april at David Eriksen (54) og Hedvig bekreftet at det var slutt, og overfor Se og Hør kan sistnevnte fortelle at det har vært en vanskelig periode i etterkant av bruddet.

- Det har vært veldig tøft, men David og jeg har et veldig godt forhold likevel og det gjør det enklere. Så jeg vil si at under omstendighetene går det bra, forteller hun.

KOMMENTERER BRUDDET: Kjendismanager David Eriksen kommenterer bruddet mellom ham og Hedvig Glestad. Video: Luna Lea. Reporter: Henriette Eilertsen. Vis mer

Åpner om familieforøkelse

Cengiz Al (24) bestemte seg også for å delta på åpningsfesten, og røper at han tatt turen for å støtte sin venn, Ørnulf Høyer.

- Jeg kjenner Ørnulf relativt godt. Veldig, veldig bra mann med masse energi. Så jeg er her egentlig for å vise min tilstedeværelse og støtte.

Han røper også overfor Se og Hør at han har mye spennende planer for framtiden, men kan likevel ikke avslører noe mer enn det.

FAR: Cengiz Al åpner om familieforøkelse under motearrangementet. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
FAR: Cengiz Al åpner om familieforøkelse under motearrangementet. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

24-åringen legger heller ikke skjul på at familielivet tar opp mye av tiden hans om dagen, og utelukker ikke at det kan komme en familieforøkelse i framtiden.

Blir det en baby nummer to snart?

- Det vet jeg ikke, om det kommer så kommer det. Det tar vi med tiden, forteller han og legger til at han ikke ser bort ifra tilskuddet.

- Landet på knust glass

Maria Stavang (26) har også tatt turen til Paleet, og kan fortelle hva hun har valgt å ha på seg i anledning Høyer-åpningen.

- Jeg bruker jo alle pengene mine på svindyre kjoler. I dag har jeg på meg en Ganni, en silke-Ganni. Jeg kan ikke så mye om det, men jeg kaller det bare etter farge og merke, sier hun til Se og Hør, og innrømmer at hun ikke er så kunnskapsrik når det gjelder mote.

AVSLØRER: Maria Stavang avslører hva som skjedde på Gullruten. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
AVSLØRER: Maria Stavang avslører hva som skjedde på Gullruten. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

Stavang var også til stede under årets Gullruten-utdeling i Bergen, og kan avsløre at prisutdelingen skulle by på et litt uheldig legevakt-besøk.

Overfor Se og Hør forteller hun om hvordan hun endte opp med å få varige arr fra feiringen.

MARIA MARIA: Magnus Devold er veldig stolt av hva kjæresten Maria Stavang får til i «Norges nye megahit». Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Det var jo folk som var klare for en fest igjen, inkludert meg selv. Så jeg var ute og danset og hygget meg. Så kommer det en sånn - vet ikke om du kjenner deg igjen - men sånne damer, som har fått noe i glasset. De kom med en toppfart som mopeder har, som er på rundt 40 km/t, inn på dansegulvet. Der sto vi en gjeng som danset, og da ble det en dominoeffekt der jeg var på enden, forklarer hun, og legger til:

- Så jeg landet på knust glass. Jeg fikk en regning fra legevakten nå, og det koster ca. 700 kr å ta et røntgenbilde av rumpa di.

700 kroner fattigere og et røntgenbilde rikere, forteller Stavang at hun klarer å gå helt fint i dag, selv om hun har fått et arr etter hendelsen.

LES OGSÅ: - Jeg trengte en utfordring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer