Debuterer som Vogue-pike - 62 år gammel!

- Jeg er mest sannsynlig er den eldste personen noensinne, mener Meryl Streep.

VAR SKEPTISK: - Jeg husker jeg spurte mannen min om hva vi skulle gjøre nå. Fordi det var jo over, sier Meryl Streep om den gangen hun  passerte 40 år. Etterpå har hun vært hetere enn noensinne. Foto: All Over Press
VAR SKEPTISK: - Jeg husker jeg spurte mannen min om hva vi skulle gjøre nå. Fordi det var jo over, sier Meryl Streep om den gangen hun passerte 40 år. Etterpå har hun vært hetere enn noensinne. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Med sine to Oscar, 16 Oscar-nominasjoner, syv Golden Globes og to Emmy-priser er det ikke mye Meryl Streep (62) ikke har oppnådd i sin karriere. Men det er én milepæl den erfarne skuespilleren fortsatt ikke har fått gjort, nemlig å være forside-pike i Vogue.

Nå får hun gjort det også.

I en alder av 62 er det nå klart at Streep får æren av å være på front i januar 2012-utgaven av motemagasinet, skriver US Magazine.

- Jeg tullet med damene tidligere. Og jeg sa til dem at jeg mest sannsynlig er den eldste personen som noensinne har vært på forsiden av Vogue, sier Meryl Streep i magasinet.
 
Streep er blant dem som har trosset oddsen for kvinner i Hollywood - på den måten at rollene hennes har blitt større og bedre jo eldre hun har blitt. Til Vogue innrømmer hun at hun var meget skeptisk i 1989 - da hun fylte 40 år.

- Jeg husker jeg spurte mannen min (Don Gummer, journ. anm.) om hva vi skulle gjøre nå. Fordi det var jo over, forteller hun.

Men større roller og større filmer fulgte. På 2000-tallet har hun spilt i filmer som «The Hours» (2002), «En serie uheldige hendelser» (2004), «The Devil Wears Prada» (2006), «Mamma Mia!» (2008), «It's Complicated» (2009) og «Julie & Julia» (2009).

Nå blir 62-åringen altså forsidepike i Vogue.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Du er den aller beste og jeg elsker deg