STORFILM: Karlsnes`låt blir hovedlåten til den norske storsatsingen "De Gales Hus", basert på Karin Fossums roman.
STORFILM: Karlsnes`låt blir hovedlåten til den norske storsatsingen "De Gales Hus", basert på Karin Fossums roman. Vis mer

Debuterer som soloartist

Lise Karlsnes synger hovedlåten til storfilmen "De Gales Hus".

SEHER.NO: Tidligere Briskeby-vokalist Lise Karlsnes (28) debuterer nå som soloartist, og har skrevet og fremfører hovedlåten i filmatiseringen av Karin Fossums roman "De Gales Hus".

Det var regissør Eva Isaksen og produsentene i Norsk Filmproduksjon som ba om å få bruke låten "Come with me into the Furnace", som Karlsnes har skrevet med irske John McDaid, etter å ha hørt den på demo.

Hør låten her (ekstern link)

- Det er utrolig smigrende at de spurte meg om dette. Jeg hadde ikke tenkt film da vi laget låten, men jeg hører dramaet i den. Låten er veldig rolig, nedtonet og stemningsfull, sier Karlsnes i en pressemelding.

Ifølge popstjernen er dette et enkeltstående prosjekt og ikke nødvendigvis slik resten av hennes solomateriale vil låte.

- Dette er først og fremst et enkeltstående prosjekt. Men det er gøy å kunne utforske andre sjangere og former. Jeg vil ha flere bokser å leke i. Det er viktig for meg, sier hun videre.

Og at låten hennes blir brukt i en stor norsk filmsatsing med navn som Ingrid Bolsø Berdal, Thorbjørn Harr og Andrea Bræin Hovig, det synes Karlsnes naturlig nok er ekstra gøy.

- At filmen er en slik storsatsing, er ekstra gøy, avslutter hun.

"De Gales Hus" har kinopremiere 12. september.

LES OGSÅ: - Forelsket og plateaktuell