Debrah Scarlett flyttet fra moren som tiåring

Norges Grand Prix-håp gjorde et modig valg...

SPENT: Debrah Scarlett er klar for å representere Norge sammen med Kjetil Mørland i den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen.  Foto: Ida Nikolaisen/ Se og Hør
SPENT: Debrah Scarlett er klar for å representere Norge sammen med Kjetil Mørland i den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen. Foto: Ida Nikolaisen/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Debrah Scarlett (21) er klar til ta verden med storm i den andre delfinalen av Eurovision i Wien med «A Monster Like Me» sammen med Kjetil Mørland (34).

Hun forteller til Se og Hør at låtskriveren og duettpartneren Kjetil måtte overtale henne på Skype før hun tok avgjørelsen å synge med ham under årets norske «Melodi Grand Prix».

Det var ikke første gang hun tok en modig avgjørelse som skulle forandre livet hennes.

Allerede som tiåring tok Debrah nemlig skjebnen i egne hender og bestemte seg for å flytte fra moren i Hakadal til faren som bodde i Basel, Sveits.

 – Det var en stor innflytelse på meg at jeg fikk bestemme selv da jeg var ti, elleve år gammel at jeg kunne flytte tilbake til Sveits med faren min. Det var først tenkt at jeg skulle være der et halvt år, forteller Debrah til Seoghør.no, få dager før hun synger for millioner av europere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer